WEBLAP KÉSZÍTÉS

 

Professzionális és rendkívül kedvező árú megoldást kínálunk Önnek az internetes megjelenésre!

 

Domain-név foglalás, tárhely igénylés, a leendő weblap arculatának kiválasztása , megtervezése, majd az oldal teljes körű elkészítése, tartalommal való feltöltése, végül a keresőoptimalizálás. Ha a felsoroltak többsége ismeretlen terület az Ön számára, megéri minket választania. Mondja el kívánságait és megvalósítjuk őket, ezért vagyunk mi. Ha egyelőre csak elképzelései vannak, nem probléma, segítünk azokat formába önteni.

Főképpen WordPress tartalomkezelő rendszerrel dolgozunk. Aminek nagy előnye többek között az is, hogy sablonokkal és könnyedén beintegrálható kiegészítőkkel dolgozik, ezért sokkal gyorsabban és olcsóbban el tudjuk készíteni weblapját, mintha minden apró részletet külön le kéne programozni. Ez egy professzionális rendszer, amit csak testre kell szabni az Ön igényei szerint. Egy egyszerűbb weblapot akár pár nap alatt az Ön rendelkezésére tudunk állítani teljesen készen.

Legyen szó egyszerű portfólió, cégbemutató oldalról, webáruházról, esetleg hobbi oldalról, blogról, kéréseit teljesítjük. Mindenben az Ön igényeire szabott, nagy látogatottságú, igényes és kedvező árú weblapot készítünk!

 

Weblapjaink főbb jellemzői:

 

Egyedi kinézet: Ön választhatja meg leendő weblapja teljes kinézetét, elrendezését, több ezer féle minta alapján, színek, téma és sok más kitétel szerint.

Minden zökkenőmentesen működik: a weblap elkészítésétől kezdve a weblap működésén át egészen a frissítésekig. Kérdéseivel nyugodtan fordulhat hozzánk, ügyfélszolgálatunk barátságosan és felkészülten fogadja.
Ügyfeleinktől magunk is számos horrorsztorit hallottunk a munka közepén eltűnő, többé elérhetetlen “szakemberekről”. Fennállásunk 7 éve alatt mi sosem tettünk így ügyfeleinkkel, és nem is fogunk. Nem tűnünk el munka közben napokra, nem leszünk elérhetetlenek stb. Ehelyett mi a jó kapcsolatra törekszünk ügyfeleinkkel, és szeretnénk, ha elégedettek lennének munkánkkal. Azt nyújtjuk, amit fordított esetben mi is elvárnánk egy szakembertől: hatékony kommunikációt, munkaidőben állandó elérhetőséget, segítőkészséget és gyors problémamegoldást. Megbízható, rutinos csapatunk garanciát vállal az elvégzett munkáinkra, hosszú távon számíthat ránk, hiszen ez minden fél érdeke.

Rendkívül egyszerű: pár perc alatt megtanulható kezelhetőég.

Magas látogatottság: weboldalainkat már a készítés folyamata alatt is alapos keresőoptimalizálásnak vetjük alá, ezáltal a weblap garantáltan jó pozíciót fog elfoglalni a Googleban és más keresőkben már a kezdetektől, ami egyéb módszerekkel még feljebb tornázható, sőt a Google Adwords szolgáltatásával akár rögtön a találati listák legelső helyére is kerülhet weblapja. A keresőkben elért jó pozíció pedig természetesen magával hozza a látogatók számának gyors növekedését.

Egyedi funkciók hozzáadása: hírlevélküldés, webáruház, regisztráció, többnyelvűség, keresőoptimalizálás, közösségi integráció, vírusvédelem, analitika, spamvédelem és még számtalan egyéb extra, melyeket a WordPress bővítmények szinte kifogyhatatlan tárháza minden igényt kielégítően lefed. A bővítmények folyamatosan növekvő száma már így is tetemes: több mint 42 000 különböző bővítmény áll rendelkezésre jelenleg.

Bármikor továbbfejleszthető weblap: a WordPress rendszerrel készült weblapok nagy előnye többek között az is, hogy bármikor átalakíthatóak, el lehet venni, hozzá lehet adni funkciókat, szolgáltatásokat.

Egyéni grafikai igények teljesítése: Általunk elkészített vagy Ön által kinézett, elkészített grafikai elemek (fejléc, logó, grafikonok, ábrák) beillesztése.

Tartalom elrendezése: oldalak készítése, menüpontok beállítása, oldalsáv elemek elhelyezése, linkek, űrlapok kialakítása.

Gyors weblap: türelmetlenebbé teszi az embereket a technológia gyors ütemű fejlődése. Egyre nehezebben viseljük, ha várnunk kell a naponta használt készülékeink reakciójára, adatokra, információkra. A példa kedvéért hasonlítsunk össze egy régebbi telefont egy mai, modern okostelefonnal: a felhasználói felület pár száz milliszekundumos késlekedése, amit annak idején észre sem vettünk, ma már igen feltűnő és kellemetlen különbség. Ugyanez történik az interneten is. Kutatások szerint csupán néhány másodpercünk van arra, hogy megragadjuk egy érdeklődő figyelmét, mikor a weblapunkra érkezik. Senki nem szeret hosszú másodpercekig várakozni amíg betöltődik az oldal. A mi oldalaink gyorsak, nem túlzsúfoltak, így nem fog elkattintani a várakozást megunó érdeklődő.

Segítség, támogatás: ügyfeleinket a weblap elkészülte után sem hagyjuk magukra, hanem online konzultáció mellett személyesen vagy telefonon is kereshet minket és részletesen tájékozódhat az Önt érintő szolgáltatásainkról.

Mobilbarát.
Gyors.
Modern.

Legyen szó egyszerű portfólió, cégbemutató oldalról, esetleg hobbi oldalról vagy blogról, kéréseit teljesítjük. Mindenben az Ön igényeire szabott, nagy látogatottságú, igényes és hihetetlenül kedvező árú weboldalt készítünk!

Kedves ügyfeleink véleménye

“Nagyon jó választás volt a Szepweblap.hu. A munkatársak rugalmasak, gyorsak, precízek.
Minden kérésünket maradéktalanul teljesítették. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!”

Szabó Zoltán

Lehelhc.hu

“István nagyon precíz és alapos munkát látott el, kiváló szakember és öröm vele dolgozni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

Kerék Krisztián Kirill

Kereklaw.com

“Az interneten találtam rá a cégre. Az igény felvázolása után, gyakorlatilag napokon belül kész volt a honlap látványterve, és néhány apróbb változtatást követően elégedetten láttam az adatokkal feltöltött, kereső-optimalizált weblapot, pont úgy, ahogy megálmodtam! Nagyfokú igényesség jellemzi őket, tudnak a megrendelő fejével is gondolkodni! Bátran ajánlom mindenkinek a Szépweblap csapatát, akik hasonló dologban törik a fejüket!”

Szabó Attila, HOLUNDARM Kft.

Holundarm.hu

“Egy blog létrehozásához kértem a Szépweblap segítségét. A véletlenszerű választás nyerőnek bizonyult, fantáziájuknak köszönhetően, talán még többet is kaptam, mint amit vártam. Van egy olyan érzés, amikor nem mersz valamihez hozzányúlni, mert annyira jó, hogy úgy érzed, innen már csak rontani tudsz a dolgon. Ezt éreztem, amikor átvehettem a honlapot. Kreatívnak lenni – másokkal ellentétben – náluk nem azt jelenti, hogy hozzád vágnak egy sor ötletet, amiből választhatsz, hanem konkrétan felépített lehetőségek elé állítanak. Mintha a háttérben ezek már átmentek volna a jó ízlés és a hatékonyság szigorú szűrőjén. Náluk az se baj, ha nem is tudod pontosan, hogy mit akarsz. Lehetsz laikus, szenvedhetsz időhiányban, türelmük, kitartásuk, és a háttérből kicsengő erőteljes munkamoráljuk átsegítenek minden akadályon.

 

Ambrus Csaba
Birkatenger.eu

“Az interneten akadtam az oldalukra. Honlapjuk tetszetős volt, valamint a bemutatott referenciák is meggyőztek, ezért nyugodt szívvel rájuk bíztam meglévő honlapom átalakítását. Az átalakítás után nagyságrendekkel több ügyfél érkezett hozzám a honlapomon keresztül. A weblap átalakítása annyira jól sikerült, hogy megbíztam őket egy következő weboldal elkészítésével is. Nem is csalódtam, esztétikus, könnyen kezelhető weblapot kaptam. Köszönet érte!”

Dinnyés Zsolt

Gazszereles-budapest.hu

“Kedves István!

Először is köszönöm a korrekt munkáját, minden- a weboldallal kapcsolatos terv-az elképzeléseim szerint alakult.

Istvánt még 7 évvel ezelőtt kerestem meg egy induló vállalkozásommal kapcsolatban, hogy az oly fontos webes megjelenésem értő kezek között  jelenhessen meg. Lényeges volt számomra , hogy egy olyan szakemberrel dolgozzak, aki valóban érti a szakmáját.Akkor sem csalódtam , hiszen az évek során kiderült, hogy sikerült egy jól prosperáló weboldalt szerkesztenie.

Így nem volt kérdés , hogy a már régóta esedékes frissítést is Rá bízom. Biztos vagyok benne, hogy pár év múlva ismét a megrendelője leszek.”

Üdvözlettel: Inkei Attila

 

Inkei Attila
Eskuvoi-fotografus.hu

2 év (!) teljes körű garancia a weboldalra!

Nagyszerűen működő, megbízható weboldalakat készítünk. Épp ezért bátran garanciát vállalunk a munkáinkra.

+

Nem csak egy weboldalt kap! Hanem:

– egy modern, szép webes megjelenést amellyel rögtön megnyeri látogatói bizalmát

– új ügyfeleket, érdeklődőket, vásárlókat a Google keresőből

– barátságos, tapasztalt, megbízható szakembert akire később is bármikor számíthat

 

Tökéletes választás annak, aki egy szép, átlátható, modern weblapot szeretne. Igényes webes megjelenést rendkívül kedvező áron.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Telefon:
0620 350 9601

 

Online ajánlatkérés:

Rólam

2012 óta foglalkozom weboldalak készítésével, tartalomgyártással és online marketinggel, azon belül is főleg Google Ads (régebben Adwords) hirdetési kampányok készítésével és felügyeletével, amelyek célja a minél hatékonyabb és könnyebb vevőszerzés.

Ügyfeleimmel igyekszem mindig jó kapcsolatot kialakítani, maximalista vagyok így a lehető legjobb munkára törekszem.
Fő célom minden esetben az ügyfél elégedettsége, sikere és a hosszú távú jó kapcsolat kialakítás és fenntartása.

Én fogom Önnel tartani a kapcsolatot, illetve a munkák nagy részét is én végzem majd.
Remélem ajánlatunk elnyeri tetszését, és hamarosan elkezdhetjük a közös munkát.

Dobi István

weblapkészítő

Rólunk mondták

 

“Kedvező áron kaptam egy modern, jól működő weboldalt, és egy felépített Google Adwords kampányt amelyet karban is tart István. A hirdetési kampánnyal hamar a Google első helyére kerültem és már az első napon sok megrendelőt hozott és szinte azonnal visszahozta a weblap és a kampány árát is”

Somogyi Péter

Gazkeszulekjavitas-csotoreselharitas.hu

 

“A honlapom elkészítésénél számomra a legfontosabb szempont a korszerű, letisztult design és a 4 nyelvű megjelenés volt. Fontosnak tartom, hogy a honlap minden eszköz kijelzőjéhez igazodva – legyen az tablet, számítógép vagy mobiltelefon – megfelelően jelenjen meg, és minőséget sugalljon.
Istvánékkal folyamatosan kapcsolatban voltunk, minden egyes (laikus) kérdésemre türelemmel válaszoltak, egy-egy változtatási kérésemre gyorsan reagáltak.
Nem állítom, hogy az elején nem volt bennem bizonytalanság, hogy személyes találkozó nélkül (az interneten bukkantam rá az oldalukra) kivitelezhető-e egy új honlap elkészítése, de Istvánékkal az első lépésektől a honlap “átadásáig” kiválóan működött az e-mail-es kapcsolattartás, így aztán bátran merem ajánlani őket mindenkinek!”

Ávár Alíz

German-online.eu

 

“…egy ismerős weboldaláról jutottam el a Minőségi Weblap Készítőkhöz, megtetszett a stílus, színharmónia és az oldal átláthatósága. Miután felvettem velük a kapcsolatot rövid időn belül elindult a közös munka.

Ismeretlenül is nagy türelemmel fogadták és javították az általam kért változtatásokat. Pontos, gyors munkának köszönhetően az alap elképzelés pár hét alatt elkészült ezután az apró változtatásokat szinte másnapra elvégezték.

A véglegesített és átadott weboldal után is készséggel álltak a segítségemre. Szívből tudom ajánlani őket.”

M. Gajdács Beáta

Dekoralas.mmd.hu

florian-honlap

Köszönet a sok-sok segítségért és türelemért, igazán jó volt együtt dolgozni! Ajánlom mindenkinek, aki egy szép, modern, felhasználó- és keresőbarát oldalt szeretne magának vagy cégének készíttetni!

Flórián Vendégház Villánykövesd

Villanyvagyok.hu

 

“Az interneten akadtam oldalukra. Honlapjuk tetszetős volt, modern, elegáns. Megfogott, gondoltam nekem is pont erre van szükségem, ahol láthatja az ügyfél, hogy igényes, precíz vállalkozással áll szemben. Van a honlapnak kisugárzása, megfogja az ügyfelet. Innen már csak egy lépés, hogy kapcsolat létrejöjjön, ügyfél legyen az érdeklődőből. Az első levélváltásnál tisztáztuk az igényeket és az árakat. Közös munkánk során napról napra együtt csiszoltuk javítgattuk változtattuk a honlapot, amit nagy türelemmel gondosan és precízen végeztek. Hamar megtaláltuk a közös nevezőt mert munkánkban mind a ketten a tökéletességre törekszünk. Látszik, a hozzáértés, a profizmus és érezhető a nyugalom. Őszintén ajánlom azoknak, akiknek egy modern, minden elképzelést megvalósító, szinte tökéletes honlap elkészítése a cél.”

Daucsó István

Redonyexpressz.hu (daucso.hu)

 

“Nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal. Keresőoptimalizálással, s látványtervvel is hozzájárultak a cégem sikeréhez. Pontosak,precízek, segítőkészek.”

Marton Gergely

Lapostetokszigetelese.hu

 

Kellett egy új honlap.  Több ajánlat közül Őket választottuk. Jó választás volt, ez kiderült a közös munka során. Gyorsak, segítőkészek, kreatívak, megbízhatóak és megfizethetőek. Jó szívvel ajánlom Őket!”

Fias Berta

Luispirit.hu

Pin It on Pinterest

Call Now Button