WEBLAP KÉSZÍTÉS

 

Professzionális és rendkívül kedvező árú megoldást kínálunk Önnek az internetes megjelenésre!

 

weblap készítés laptop képDomain-név foglalás, tárhely igénylés, a leendő weblap arculatának kiválasztása , megtervezése, majd az oldal teljes körű elkészítése, tartalommal való feltöltése, végül a keresőoptimalizálás. Ha a felsoroltak többsége ismeretlen terület az Ön számára, megéri minket választania. Mondja el kívánságait és megvalósítjuk őket, ezért vagyunk mi. Ha egyelőre csak elképzelései vannak, nem probléma, segítünk azokat formába önteni.

Főképpen WordPress tartalomkezelő rendszerrel dolgozunk. Aminek nagy előnye többek között az is, hogy sablonokkal és könnyedén beintegrálható kiegészítőkkel dolgozik, ezért sokkal gyorsabban és olcsóbban el tudjuk készíteni weblapját, mintha minden apró részletet külön le kéne programozni. Ez egy professzionális rendszer, amit csak testre kell szabni az Ön igényei szerint. Egy egyszerűbb weblapot akár pár nap alatt az Ön rendelkezésére tudunk állítani teljesen készen.

Legyen szó egyszerű portfólió, cégbemutató oldalról, webáruházról, esetleg hobbi oldalról, blogról, kéréseit teljesítjük. Mindenben az Ön igényeire szabott, nagy látogatottságú, igényes és kedvező árú weblapot készítünk!

 

Weblapjaink főbb jellemzői:

 

Egyedi kinézet: Ön választhatja meg leendő weblapja teljes kinézetét, elrendezését, több ezer féle minta alapján, színek, téma és sok más kitétel szerint.

Minden zökkenőmentesen működik: a weblap elkészítésétől kezdve a weblap működésén át egészen a frissítésekig. Kérdéseivel nyugodtan fordulhat hozzánk, ügyfélszolgálatunk barátságosan és felkészülten fogadja.
Ügyfeleinktől magunk is számos horrorsztorit hallottunk a munka közepén eltűnő, többé elérhetetlen “szakemberekről”. Fennállásunk 7 éve alatt mi sosem tettünk így ügyfeleinkkel, és nem is fogunk. Nem tűnünk el munka közben napokra, nem leszünk elérhetetlenek stb. Ehelyett mi a jó kapcsolatra törekszünk ügyfeleinkkel, és szeretnénk, ha elégedettek lennének munkánkkal. Azt nyújtjuk, amit fordított esetben mi is elvárnánk egy szakembertől: hatékony kommunikációt, munkaidőben állandó elérhetőséget, segítőkészséget és gyors problémamegoldást. Megbízható, rutinos csapatunk garanciát vállal az elvégzett munkáinkra, hosszú távon számíthat ránk, hiszen ez minden fél érdeke.

Rendkívül egyszerű: pár perc alatt megtanulható kezelhetőég.

Magas látogatottság: weboldalainkat már a készítés folyamata alatt is alapos keresőoptimalizálásnak vetjük alá, ezáltal a weblap garantáltan jó pozíciót fog elfoglalni a Googleban és más keresőkben már a kezdetektől, ami egyéb módszerekkel még feljebb tornázható, sőt a Google Adwords szolgáltatásával akár rögtön a találati listák legelső helyére is kerülhet weblapja. A keresőkben elért jó pozíció pedig természetesen magával hozza a látogatók számának gyors növekedését.

Egyedi funkciók hozzáadása: hírlevélküldés, webáruház, regisztráció, többnyelvűség, keresőoptimalizálás, közösségi integráció, vírusvédelem, analitika, spamvédelem és még számtalan egyéb extra, melyeket a WordPress bővítmények szinte kifogyhatatlan tárháza minden igényt kielégítően lefed. A bővítmények folyamatosan növekvő száma már így is tetemes: több mint 42 000 különböző bővítmény áll rendelkezésre jelenleg.

Bármikor továbbfejleszthető weblap: a WordPress rendszerrel készült weblapok nagy előnye többek között az is, hogy bármikor átalakíthatóak, el lehet venni, hozzá lehet adni funkciókat, szolgáltatásokat.

Egyéni grafikai igények teljesítése: Általunk elkészített vagy Ön által kinézett, elkészített grafikai elemek (fejléc, logó, grafikonok, ábrák) beillesztése.

Tartalom elrendezése: oldalak készítése, menüpontok beállítása, oldalsáv elemek elhelyezése, linkek, űrlapok kialakítása.

Gyors weblap: türelmetlenebbé teszi az embereket a technológia gyors ütemű fejlődése. Egyre nehezebben viseljük, ha várnunk kell a naponta használt készülékeink reakciójára, adatokra, információkra. A példa kedvéért hasonlítsunk össze egy régebbi telefont egy mai, modern okostelefonnal: a felhasználói felület pár száz milliszekundumos késlekedése, amit annak idején észre sem vettünk, ma már igen feltűnő és kellemetlen különbség. Ugyanez történik az interneten is. Kutatások szerint csupán néhány másodpercünk van arra, hogy megragadjuk egy érdeklődő figyelmét, mikor a weblapunkra érkezik. Senki nem szeret hosszú másodpercekig várakozni amíg betöltődik az oldal. A mi oldalaink gyorsak, nem túlzsúfoltak, így nem fog elkattintani a várakozást megunó érdeklődő.

Segítség, támogatás: ügyfeleinket a weblap elkészülte után sem hagyjuk magukra, hanem online konzultáció mellett személyesen vagy telefonon is kereshet minket és részletesen tájékozódhat az Önt érintő szolgáltatásainkról.

Most akciós ajánlattal várjuk!

Minden megrendelés esetén megajándékozzuk ügyfeleinket akár 30 000 Ft értékben!

Most új weboldal vagy webáruház készítése esetén vagy meglévő honlapja felújítása mellé igény szerint, teljesen ingyenesen beállítunk extra moduljaink/szolgáltatásaink közül kettőt is, amelyeket Ön szabadon kiválaszthat! A választható modulok/szolgáltatások listáját ide kattintva találja.

PLUSZ! >>Amennyiben választott csomagja nem tartalmazza: most rendkívül kedvező áron vállaljuk Google Ads (régi nevén Adwords) hirdetési kampány elkészítését is. A kampány elkészítésének, beállításának, valamint 1 hetes tesztelésének és finomításának ára most igazán kedvező, mindössze 15 000 Ft!

RÁADÁS! >>A fentieken kívül  minden új Google Adwords fiók mellé 15.000 Ft értékű hirdetési kupont is igényelünk ügyfeleinknek a Google-tól!

EZEN KÍVÜL! >> Igény esetén tárhely és domain-név is jár minden csomagunkhoz, teljes ügyintézéssel, ingyenesen!

Ajándékainkat minden új és régi ügyfelünk igényelheti weblap vagy webáruház készítés megrendelése esetén. Részletek ide kattintva.

Call Now Button