Google első hely garanciával!

Google Ads hirdetés kampány készítés

Vállalkozása, üzlete van és több vevőt, ügyfelet szeretne?
Van megoldás!
Bevált, bizonyított, folyamatosan tökéletesített vevőszerző módszer, melyet mi és ügyfeleink is nagy megelégedettséggel használunk immár 9. éve.

google adwords hirdetési kampány

Mi a titok?

Nincs titok, csak egy profin felépített vevőszerző Google Ads hirdetési kampány amelyet rengeteg tapasztalat beépítésével készítünk el Önnek. Egy ilyen hirdetési kampánnyal azonnal a Google legelső helyére katapultálhatjuk vállalkozását, és érdeklődőket, vevőket tudunk közvetíteni Önnek. Röviden: könnyebbé válik a vevőszerzés.

Hogy működik és hogy kezdjünk bele?

Ön megadja nekünk mely kulcsszavakra szeretne előre kerülni a Google találatok között, ezután elkészítjük a Googla Ads hirdetési kampányt, amellyel azonnal a Google találatok első helyein jelenik meg weboldala azoknak akik az Ön termékeit keresik.

Természetesen igény esetén a hirdetési kampány hosszú távú kezelését, karbantartást is vállaljuk.

Pár napon belül garantáltan az első helyeken lehet termékével vagy szolgáltatásával a Googleban. Gondoljon bele ez milyen lehetőségeket rejt… Rengeteg új vásárlót, ügyfelet, érdeklődőt. Vagyis amire a legtöbb vállalkozó, cégvezető vágyik. És ezt elértük már többek között az egyik legnagyobb versenyű kulcsszóra is:

“Kedvező áron kaptam egy modern, jól működő weboldalt, és egy felépített Google Adwords kampányt amelyet karban is tart István. A hirdetési kampánnyal hamar a Google első helyére kerültem és már az első napon sok megrendelőt hozott és szinte azonnal visszahozta a weblap és a kampány árát is”

Somogyi Péter
Gazkeszulekjavitas-csotoreselharitas.hu

Miért pont Google hirdetés?

Mert személy szerint 9 éves tapasztalatom van ebben, magam is eredményesen használom, illetve ügyfeleinknek is ezeket készítjük, ők pedig nagy megelégedéssel használják évek óta. Tapasztalataink alapján a Google hirdetések bár drágábbak, mint mondjuk a Facebook hirdetések, de hatékonyabban megtalálhatóak velük a valóban potenciális vásárlók (bizonyos célok esetén a Facebook hirdetés hatékonyabb lehet, erről szívesen adunk tájékoztatást ha megkeres minket, és Facebook hirdetési kampányát is tudjuk vállalni).

garancia

Sikerdíjas garancia a Google Ads hirdetési kampányra!

Garantáljuk a Google első helyezést!

Összetett feladat elérni, mert többek között össze kell hangolni a weblap szövegezését, és a Google hirdetés szövegezését is a kiválasztott kulcsszavakkal. És nem elég csak a kattintási összeget növelni, többek között megfelelő minőségi mutatójú kulcsszavak is szükségesek.

Visszafizetjük a Google Ads kampány elkészítésének teljes összegét ha mégsem érjük el a Google első pozícióját. A jó hír, hogy ilyenre még nem volt példa 🙂

Nagyszerűen működő vevőszerző rendszer, épp ezért bátran garanciát vállalunk a munkáinkra. Bizonyosan tudunk nagy számban érdeklődőket irányítani weboldalára, de csak akkor fog jól működni a vevőszerzés része, ha az Ön terméke, szolgáltatása is vonzó az érdeklődők számára, illetve a honlap keresőoptimalizálása is rendben van (ebben is tudunk segíteni). Ha úgy gondolja, hogy ezzel nincs probléma, akkor keressen meg, és társítsuk termékét a mi vevőszerző rendszerünkkel, hogy egy igazán sikeres kombinációt hozzunk létre!

Mi megoldjuk az ügyfélszerzést, így Ön foglalkozhat a lényeggel: az ügyfeleivel és a munkájával.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Telefon:
0620 350 9601

 

Online ajánlatkérés:

Mennyibe kerül egy Google Ads hirdetési kampány?

Ha új vagy már meglévő weblapjával azonnal a Google első helyére szeretne kerülni, akkor az összes költsége az alábbiak szerint alakul majd:

15 000 Ft a hirdetési kampány felépítése és 1 hetes finomhangolása, utánkövetése

+

5000 Ft értékű hirdetés esetén a Google 15 000 Ft-os kupont ír jóvá a számláján amelyet teljes egészében hirdetésekre fordíthat (vagyis összesen 20 000 Ft-ot). Ezután pedig az eredményektől függően Ön eldöntheti, hogy folytatni szeretné-e a kampányt, és mennyi napi vagy havi költségkeretet szán rá.

+

(igény esetén) Kampány felügyelet
Lényege: Folyamatosan karban tartjuk és fejlesztjük a kampányt aminek eredménye a kisebb kattintási összegek és az egyre pontosabban célzott közönség.
Tartalma:
– figyeljük a keresési kifejezéseket és folyamatosan listázzuk és kizárjuk a nem releváns kifejezéseket így ezek nem visznek el többé kattintásokat feleslegesen.
– szüneteltetjük illetve bekapcsoljuk a hirdetéseket-kampányokat az Ön igénye szerint.
– figyeljük a kampány és a hirdetések teljesítményét, és jelentjük ha változás, javítanivaló vagy hiba lépne fel, így nem égeti el feleslegesen a pénzt a kampány hiba vagy hatékonytalanság esetén.
– kulcsszójavaslatokat teszünk a meglévő keresések és saját elemzéseink szerint.
Ára: 10 000 Ft/hó

tehát ezt a jól működő, garanciális vevőszerző rendszert az ön szolgálatába tudjuk állítani, szuper áron, már 20 000 Ft-os kezdeti, kipróbálási költséggel!

Rólam

2012 óta foglalkozom weblapok készítésével, tartalomgyártással és online marketinggel, azon belül is főleg Google Ads (régebben Adwords) hirdetési kampányok készítésével és felügyeletével, amelyek célja a minél hatékonyabb és könnyebb vevőszerzés.

Ügyfeleimmel igyekszem mindig jó kapcsolatot kialakítani, maximalista vagyok így a lehető legjobb munkára törekszem.
Fő célom minden esetben az ügyfél elégedettsége, sikere és a hosszú távú jó kapcsolat kialakítás és fenntartása.

Én fogom Önnel tartani a kapcsolatot, illetve a munkák nagy részét is én végzem majd.
Remélem ajánlatunk elnyeri tetszését, és hamarosan elkezdhetjük a közös munkát.

Dobi István

weblapkészítő

Kedves ügyfeleink véleménye

 

“Kedvező áron kaptam egy modern, jól működő weboldalt, és egy felépített Google Adwords kampányt amelyet karban is tart István. A hirdetési kampánnyal hamar a Google első helyére kerültem és már az első napon sok megrendelőt hozott és szinte azonnal visszahozta a weblap és a kampány árát is”

Somogyi Péter

Gazkeszulekjavitas-csotoreselharitas.hu

 

“A honlapom elkészítésénél számomra a legfontosabb szempont a korszerű, letisztult design és a 4 nyelvű megjelenés volt. Fontosnak tartom, hogy a honlap minden eszköz kijelzőjéhez igazodva – legyen az tablet, számítógép vagy mobiltelefon – megfelelően jelenjen meg, és minőséget sugalljon.
Istvánékkal folyamatosan kapcsolatban voltunk, minden egyes (laikus) kérdésemre türelemmel válaszoltak, egy-egy változtatási kérésemre gyorsan reagáltak.
Nem állítom, hogy az elején nem volt bennem bizonytalanság, hogy személyes találkozó nélkül (az interneten bukkantam rá az oldalukra) kivitelezhető-e egy új honlap elkészítése, de Istvánékkal az első lépésektől a honlap “átadásáig” kiválóan működött az e-mail-es kapcsolattartás, így aztán bátran merem ajánlani őket mindenkinek!”

Ávár Alíz

German-online.eu

 

“…egy ismerős weboldaláról jutottam el a Minőségi Weblap Készítőkhöz, megtetszett a stílus, színharmónia és az oldal átláthatósága. Miután felvettem velük a kapcsolatot rövid időn belül elindult a közös munka.

Ismeretlenül is nagy türelemmel fogadták és javították az általam kért változtatásokat. Pontos, gyors munkának köszönhetően az alap elképzelés pár hét alatt elkészült ezután az apró változtatásokat szinte másnapra elvégezték.

A véglegesített és átadott weboldal után is készséggel álltak a segítségemre. Szívből tudom ajánlani őket.”

M. Gajdács Beáta

Dekoralas.mmd.hu

florian-honlap

Köszönet a sok-sok segítségért és türelemért, igazán jó volt együtt dolgozni! Ajánlom mindenkinek, aki egy szép, modern, felhasználó- és keresőbarát oldalt szeretne magának vagy cégének készíttetni!

Flórián Vendégház Villánykövesd

Villanyvagyok.hu

 

“Az interneten akadtam oldalukra. Honlapjuk tetszetős volt, modern, elegáns. Megfogott, gondoltam nekem is pont erre van szükségem, ahol láthatja az ügyfél, hogy igényes, precíz vállalkozással áll szemben. Van a honlapnak kisugárzása, megfogja az ügyfelet. Innen már csak egy lépés, hogy kapcsolat létrejöjjön, ügyfél legyen az érdeklődőből. Az első levélváltásnál tisztáztuk az igényeket és az árakat. Közös munkánk során napról napra együtt csiszoltuk javítgattuk változtattuk a honlapot, amit nagy türelemmel gondosan és precízen végeztek. Hamar megtaláltuk a közös nevezőt mert munkánkban mind a ketten a tökéletességre törekszünk. Látszik, a hozzáértés, a profizmus és érezhető a nyugalom. Őszintén ajánlom azoknak, akiknek egy modern, minden elképzelést megvalósító, szinte tökéletes honlap elkészítése a cél.”

Daucsó István

Redonyexpressz.hu (daucso.hu)

 

“Nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal. Keresőoptimalizálással, s látványtervvel is hozzájárultak a cégem sikeréhez. Pontosak,precízek, segítőkészek.”

Marton Gergely

Lapostetokszigetelese.hu

 

Kellett egy új honlap.  Több ajánlat közül Őket választottuk. Jó választás volt, ez kiderült a közös munka során. Gyorsak, segítőkészek, kreatívak, megbízhatóak és megfizethetőek. Jó szívvel ajánlom Őket!”

Fias Berta

Luispirit.hu

“Nagyon jó választás volt a Szepweblap.hu. A munkatársak rugalmasak, gyorsak, precízek.
Minden kérésünket maradéktalanul teljesítették. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!”

Szabó Zoltán

Lehelhc.hu

“István nagyon precíz és alapos munkát látott el, kiváló szakember és öröm vele dolgozni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

Kerék Krisztián Kirill

Kereklaw.com

“Az interneten találtam rá a cégre. Az igény felvázolása után, gyakorlatilag napokon belül kész volt a honlap látványterve, és néhány apróbb változtatást követően elégedetten láttam az adatokkal feltöltött, kereső-optimalizált weblapot, pont úgy, ahogy megálmodtam! Nagyfokú igényesség jellemzi őket, tudnak a megrendelő fejével is gondolkodni! Bátran ajánlom mindenkinek a Szépweblap csapatát, akik hasonló dologban törik a fejüket!”

Szabó Attila, HOLUNDARM Kft.

Holundarm.hu

“Egy blog létrehozásához kértem a Szépweblap segítségét. A véletlenszerű választás nyerőnek bizonyult, fantáziájuknak köszönhetően, talán még többet is kaptam, mint amit vártam. Van egy olyan érzés, amikor nem mersz valamihez hozzányúlni, mert annyira jó, hogy úgy érzed, innen már csak rontani tudsz a dolgon. Ezt éreztem, amikor átvehettem a honlapot. Kreatívnak lenni – másokkal ellentétben – náluk nem azt jelenti, hogy hozzád vágnak egy sor ötletet, amiből választhatsz, hanem konkrétan felépített lehetőségek elé állítanak. Mintha a háttérben ezek már átmentek volna a jó ízlés és a hatékonyság szigorú szűrőjén. Náluk az se baj, ha nem is tudod pontosan, hogy mit akarsz. Lehetsz laikus, szenvedhetsz időhiányban, türelmük, kitartásuk, és a háttérből kicsengő erőteljes munkamoráljuk átsegítenek minden akadályon.

 

Ambrus Csaba
Birkatenger.eu

“Az interneten akadtam az oldalukra. Honlapjuk tetszetős volt, valamint a bemutatott referenciák is meggyőztek, ezért nyugodt szívvel rájuk bíztam meglévő honlapom átalakítását. Az átalakítás után nagyságrendekkel több ügyfél érkezett hozzám a honlapomon keresztül. A weblap átalakítása annyira jól sikerült, hogy megbíztam őket egy következő weboldal elkészítésével is. Nem is csalódtam, esztétikus, könnyen kezelhető weblapot kaptam. Köszönet érte!”

Dinnyés Zsolt

Gazszereles-budapest.hu

“Kedves István!

Először is köszönöm a korrekt munkáját, minden- a weboldallal kapcsolatos terv-az elképzeléseim szerint alakult.

Istvánt még 7 évvel ezelőtt kerestem meg egy induló vállalkozásommal kapcsolatban, hogy az oly fontos webes megjelenésem értő kezek között  jelenhessen meg. Lényeges volt számomra , hogy egy olyan szakemberrel dolgozzak, aki valóban érti a szakmáját.Akkor sem csalódtam , hiszen az évek során kiderült, hogy sikerült egy jól prosperáló weboldalt szerkesztenie.

Így nem volt kérdés , hogy a már régóta esedékes frissítést is Rá bízom. Biztos vagyok benne, hogy pár év múlva ismét a megrendelője leszek.”

Üdvözlettel: Inkei Attila

 

Inkei Attila
Eskuvoi-fotografus.hu

Pin It on Pinterest

Call Now Button