WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

 

Vállalkozását az interneten szeretné elindítani egy webáruházzal?

Vagy szeretné jelentősen megnövelni már meglévő üzlete forgalmát? Árulja termékeit az interneten is! Ezáltal óriási tömegbázist érhet el, megszűnnek a földrajzi határok, és olyan vásárlókat is elérhet, akik az ország másik pontján élve sosem ismernék meg a kereskedését. Nem véletlenül ma már számtalan bolt és áruház van, amely csak az interneten elérhető, fizikai kereskedése nincs is. Ha minket választ, mindezt teljesen automatizált rendszerben kapja meg. Ne csak használja, profitáljon is az internetből!

igényes webáruházak készítéseHogyan lesz egy érdeklődőből vásárló?

A kész webáruház egyik legfontosabb eleme a keresőoptimalizálás, ugyanis ez határozza majd meg, hogy a Google és más keresők találati listáján mennyire előkelő helyet foglal el az Ön áruháza ha valaki rákeres az interneten egy a webáruházához köthető kulcsszóra.
Miután rátalált egy érdeklődő a honlapjára, átlagosan 5-10 másodperc alatt eldönti, hogy bezárja az oldalt vagy marad és jobban körülnéz. Ha ez a pár másodperc meggyőzi az érdeklődőt, és weblapja többi része is megnyerő és információdús, akkor Ön nagy eséllyel nyert egy vásárlót. Így konvertálhatunk át egy érdeklődőt vásárlóvá. Mivel Ön most ezt a weblapot olvassa, így ez is bizonyítja, hogy jól működik a módszer, hiszen felkeltette figyelmét, érdeklődik iránta. Ugyanezt el tudjuk érni majd az Ön webáruházánál is.

 

Webáruházaink főbb jellemzői:

 

Profi design és elrendezés: Ön választhatja meg leendő webáruháza kinézetét és elrendezését. Több ezer prémium kategóriás vagy egyszerűbb sablon közül választhat, melyeket természetesen módosítunk is az Ön kérései szerint, pl: színvilág, logó, képek, stb..

Minden zökkenőmentesen működik: a webáruház elkészítésétől kezdve az áruház működésén át egészen a frissítésekig. Kérdéseivel nyugodtan fordulhat hozzánk, ügyfélszolgálatunk barátságosan és felkészülten fogadja.
Ügyfeleinktől magunk is számos horrorsztorit hallottunk a munka közepén eltűnő, többé elérhetetlen “szakemberekről”. Fennállásunk 7 éve alatt mi sosem tettünk így ügyfeleinkkel, és nem is fogunk. Nem tűnünk el munka közben napokra, nem leszünk elérhetetlenek stb. Ehelyett mi a jó kapcsolatra törekszünk ügyfeleinkkel, és szeretnénk, ha elégedettek lennének munkánkkal. Azt nyújtjuk, amit fordított esetben mi is elvárnánk egy szakembertől: hatékony kommunikációt, munkaidőben állandó elérhetőséget, segítőkészséget és gyors problémamegoldást. Megbízható, rutinos csapatunk garanciát vállal az elvégzett munkáinkra, hosszú távon számíthat ránk, hiszen ez minden fél érdeke.

Egyszerű, könnyen kezelhető adminisztrációs felület: a megrendelések kezeléséhez és az új termékek felviteléhez. Mindezt magyar nyelven.

 

 • Több fajta pénznem kezelése.
 • Több válaszható fizetési mód.
 • A termékeket értékelhetik is a vásárlók csillagokkal vagy írásban is.
 • Regisztrációs lehetőség.
 • Áfakulcs beállítása.
 • Letölthető termékek kezelése.
 • Akciós árak kezelése.
 • Legnépszerűbb-kiemelt termékek kezelése.
 • Kuponok kezelése.
 • Hírlevélküldő rendszer beintegrálás.
 • Jelentések az eladásokról.
 • Szerkeszthető tartalmak, bármikor új terméket vihet fel vagy távolíthat el.
 • Keresőoptimalizált rendszer.
 • Korlátlan számú feltölthető termék.
 • Blogot is vezethet a weblapon, külön menüpontban.
 • Szavazás kiírása.
 • Képgaléria a termékeknek.

A webáruházat igény szerint személyesen is bemutatjuk önnek.

 

Most akciós ajánlattal várjuk!

Minden megrendelés esetén megajándékozzuk ügyfeleinket akár 30 000 Ft értékben!

Most új weboldal vagy webáruház készítése esetén vagy meglévő honlapja felújítása mellé igény szerint, teljesen ingyenesen beállítunk extra moduljaink/szolgáltatásaink közül kettőt is, amelyeket Ön szabadon kiválaszthat! A választható modulok/szolgáltatások listáját ide kattintva találja.

PLUSZ! >>Amennyiben választott csomagja nem tartalmazza: most rendkívül kedvező áron vállaljuk Google Ads (régi nevén Adwords) hirdetési kampány elkészítését is. A kampány elkészítésének, beállításának, valamint 1 hetes tesztelésének és finomításának ára most igazán kedvező, mindössze 15 000 Ft!

RÁADÁS! >>A fentieken kívül  minden új Google Adwords fiók mellé 15.000 Ft értékű hirdetési kupont is igényelünk ügyfeleinknek a Google-tól!

EZEN KÍVÜL! >> Igény esetén tárhely és domain-név is jár minden csomagunkhoz, teljes ügyintézéssel, ingyenesen!

Ajándékainkat minden új és régi ügyfelünk igényelheti weblap vagy webáruház készítés megrendelése esetén. Részletek ide kattintva.

Call Now Button