WEBÁRUHÁZ KÉSZÍTÉS

 

Vállalkozását az interneten szeretné elindítani egy webáruházzal?

Vagy szeretné jelentősen megnövelni már meglévő üzlete forgalmát? Árulja termékeit az interneten is! Ezáltal óriási tömegbázist érhet el, megszűnnek a földrajzi határok, és olyan vásárlókat is elérhet, akik az ország másik pontján élve sosem ismernék meg a kereskedését. Nem véletlenül ma már számtalan bolt és áruház van, amely csak az interneten elérhető, fizikai kereskedése nincs is. Ha minket választ, mindezt teljesen automatizált rendszerben kapja meg. Ne csak használja, profitáljon is az internetből!

Hogyan lesz egy érdeklődőből vásárló?

A kész webáruház egyik legfontosabb eleme a keresőoptimalizálás, ugyanis ez határozza majd meg, hogy a Google és más keresők találati listáján mennyire előkelő helyet foglal el az Ön áruháza ha valaki rákeres az interneten egy a webáruházához köthető kulcsszóra.
Miután rátalált egy érdeklődő a honlapjára, átlagosan 5-10 másodperc alatt eldönti, hogy bezárja az oldalt vagy marad és jobban körülnéz. Ha ez a pár másodperc meggyőzi az érdeklődőt, és weblapja többi része is megnyerő és információdús, akkor Ön nagy eséllyel nyert egy vásárlót. Így konvertálhatunk át egy érdeklődőt vásárlóvá. Mivel Ön most ezt a weblapot olvassa, így ez is bizonyítja, hogy jól működik a módszer, hiszen felkeltette figyelmét, érdeklődik iránta. Ugyanezt el tudjuk érni majd az Ön webáruházánál is.

 

Webáruházaink főbb jellemzői:

 

Profi design és elrendezés: Ön választhatja meg leendő webáruháza kinézetét és elrendezését. Több ezer prémium kategóriás vagy egyszerűbb sablon közül választhat, melyeket természetesen módosítunk is az Ön kérései szerint, pl: színvilág, logó, képek, stb..

Minden zökkenőmentesen működik: a webáruház elkészítésétől kezdve az áruház működésén át egészen a frissítésekig. Kérdéseivel nyugodtan fordulhat hozzánk, ügyfélszolgálatunk barátságosan és felkészülten fogadja.
Ügyfeleinktől magunk is számos horrorsztorit hallottunk a munka közepén eltűnő, többé elérhetetlen “szakemberekről”. Fennállásunk 7 éve alatt mi sosem tettünk így ügyfeleinkkel, és nem is fogunk. Nem tűnünk el munka közben napokra, nem leszünk elérhetetlenek stb. Ehelyett mi a jó kapcsolatra törekszünk ügyfeleinkkel, és szeretnénk, ha elégedettek lennének munkánkkal. Azt nyújtjuk, amit fordított esetben mi is elvárnánk egy szakembertől: hatékony kommunikációt, munkaidőben állandó elérhetőséget, segítőkészséget és gyors problémamegoldást. Megbízható, rutinos csapatunk garanciát vállal az elvégzett munkáinkra, hosszú távon számíthat ránk, hiszen ez minden fél érdeke.

Egyszerű, könnyen kezelhető adminisztrációs felület: a megrendelések kezeléséhez és az új termékek felviteléhez. Mindezt magyar nyelven.

 

 • Több fajta pénznem kezelése.
 • Több válaszható fizetési mód.
 • A termékeket értékelhetik is a vásárlók csillagokkal vagy írásban is.
 • Regisztrációs lehetőség.
 • Áfakulcs beállítása.
 • Letölthető termékek kezelése.
 • Akciós árak kezelése.
 • Legnépszerűbb-kiemelt termékek kezelése.
 • Kuponok kezelése.
 • Hírlevélküldő rendszer beintegrálás.
 • Jelentések az eladásokról.
 • Szerkeszthető tartalmak, bármikor új terméket vihet fel vagy távolíthat el.
 • Keresőoptimalizált rendszer.
 • Korlátlan számú feltölthető termék.
 • Blogot is vezethet a weblapon, külön menüpontban.
 • Szavazás kiírása.
 • Képgaléria a termékeknek.

A webáruházat igény szerint személyesen is bemutatjuk önnek.

 

Kedves ügyfeleink véleménye

“Nagyon jó választás volt a Szepweblap.hu. A munkatársak rugalmasak, gyorsak, precízek.
Minden kérésünket maradéktalanul teljesítették. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!”

Szabó Zoltán

Lehelhc.hu

“István nagyon precíz és alapos munkát látott el, kiváló szakember és öröm vele dolgozni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

Kerék Krisztián Kirill

Kereklaw.com

“Az interneten találtam rá a cégre. Az igény felvázolása után, gyakorlatilag napokon belül kész volt a honlap látványterve, és néhány apróbb változtatást követően elégedetten láttam az adatokkal feltöltött, kereső-optimalizált weblapot, pont úgy, ahogy megálmodtam! Nagyfokú igényesség jellemzi őket, tudnak a megrendelő fejével is gondolkodni! Bátran ajánlom mindenkinek a Szépweblap csapatát, akik hasonló dologban törik a fejüket!”

Szabó Attila, HOLUNDARM Kft.

Holundarm.hu

“Egy blog létrehozásához kértem a Szépweblap segítségét. A véletlenszerű választás nyerőnek bizonyult, fantáziájuknak köszönhetően, talán még többet is kaptam, mint amit vártam. Van egy olyan érzés, amikor nem mersz valamihez hozzányúlni, mert annyira jó, hogy úgy érzed, innen már csak rontani tudsz a dolgon. Ezt éreztem, amikor átvehettem a honlapot. Kreatívnak lenni – másokkal ellentétben – náluk nem azt jelenti, hogy hozzád vágnak egy sor ötletet, amiből választhatsz, hanem konkrétan felépített lehetőségek elé állítanak. Mintha a háttérben ezek már átmentek volna a jó ízlés és a hatékonyság szigorú szűrőjén. Náluk az se baj, ha nem is tudod pontosan, hogy mit akarsz. Lehetsz laikus, szenvedhetsz időhiányban, türelmük, kitartásuk, és a háttérből kicsengő erőteljes munkamoráljuk átsegítenek minden akadályon.

 

Ambrus Csaba
Birkatenger.eu

“Az interneten akadtam az oldalukra. Honlapjuk tetszetős volt, valamint a bemutatott referenciák is meggyőztek, ezért nyugodt szívvel rájuk bíztam meglévő honlapom átalakítását. Az átalakítás után nagyságrendekkel több ügyfél érkezett hozzám a honlapomon keresztül. A weblap átalakítása annyira jól sikerült, hogy megbíztam őket egy következő weboldal elkészítésével is. Nem is csalódtam, esztétikus, könnyen kezelhető weblapot kaptam. Köszönet érte!”

Dinnyés Zsolt

Gazszereles-budapest.hu

“Kedves István!

Először is köszönöm a korrekt munkáját, minden- a weboldallal kapcsolatos terv-az elképzeléseim szerint alakult.

Istvánt még 7 évvel ezelőtt kerestem meg egy induló vállalkozásommal kapcsolatban, hogy az oly fontos webes megjelenésem értő kezek között  jelenhessen meg. Lényeges volt számomra , hogy egy olyan szakemberrel dolgozzak, aki valóban érti a szakmáját.Akkor sem csalódtam , hiszen az évek során kiderült, hogy sikerült egy jól prosperáló weboldalt szerkesztenie.

Így nem volt kérdés , hogy a már régóta esedékes frissítést is Rá bízom. Biztos vagyok benne, hogy pár év múlva ismét a megrendelője leszek.”

Üdvözlettel: Inkei Attila

 

Inkei Attila
Eskuvoi-fotografus.hu

 

“Kedvező áron kaptam egy modern, jól működő weboldalt, és egy felépített Google Adwords kampányt amelyet karban is tart István. A hirdetési kampánnyal hamar a Google első helyére kerültem és már az első napon sok megrendelőt hozott és szinte azonnal visszahozta a weblap és a kampány árát is”

Somogyi Péter

Gazkeszulekjavitas-csotoreselharitas.hu

 

“A honlapom elkészítésénél számomra a legfontosabb szempont a korszerű, letisztult design és a 4 nyelvű megjelenés volt. Fontosnak tartom, hogy a honlap minden eszköz kijelzőjéhez igazodva – legyen az tablet, számítógép vagy mobiltelefon – megfelelően jelenjen meg, és minőséget sugalljon.
Istvánékkal folyamatosan kapcsolatban voltunk, minden egyes (laikus) kérdésemre türelemmel válaszoltak, egy-egy változtatási kérésemre gyorsan reagáltak.
Nem állítom, hogy az elején nem volt bennem bizonytalanság, hogy személyes találkozó nélkül (az interneten bukkantam rá az oldalukra) kivitelezhető-e egy új honlap elkészítése, de Istvánékkal az első lépésektől a honlap “átadásáig” kiválóan működött az e-mail-es kapcsolattartás, így aztán bátran merem ajánlani őket mindenkinek!”

Ávár Alíz

German-online.eu

 

“…egy ismerős weboldaláról jutottam el a Minőségi Weblap Készítőkhöz, megtetszett a stílus, színharmónia és az oldal átláthatósága. Miután felvettem velük a kapcsolatot rövid időn belül elindult a közös munka.

Ismeretlenül is nagy türelemmel fogadták és javították az általam kért változtatásokat. Pontos, gyors munkának köszönhetően az alap elképzelés pár hét alatt elkészült ezután az apró változtatásokat szinte másnapra elvégezték.

A véglegesített és átadott weboldal után is készséggel álltak a segítségemre. Szívből tudom ajánlani őket.”

M. Gajdács Beáta

Dekoralas.mmd.hu

florian-honlap

Köszönet a sok-sok segítségért és türelemért, igazán jó volt együtt dolgozni! Ajánlom mindenkinek, aki egy szép, modern, felhasználó- és keresőbarát oldalt szeretne magának vagy cégének készíttetni!

Flórián Vendégház Villánykövesd

Villanyvagyok.hu

 

“Az interneten akadtam oldalukra. Honlapjuk tetszetős volt, modern, elegáns. Megfogott, gondoltam nekem is pont erre van szükségem, ahol láthatja az ügyfél, hogy igényes, precíz vállalkozással áll szemben. Van a honlapnak kisugárzása, megfogja az ügyfelet. Innen már csak egy lépés, hogy kapcsolat létrejöjjön, ügyfél legyen az érdeklődőből. Az első levélváltásnál tisztáztuk az igényeket és az árakat. Közös munkánk során napról napra együtt csiszoltuk javítgattuk változtattuk a honlapot, amit nagy türelemmel gondosan és precízen végeztek. Hamar megtaláltuk a közös nevezőt mert munkánkban mind a ketten a tökéletességre törekszünk. Látszik, a hozzáértés, a profizmus és érezhető a nyugalom. Őszintén ajánlom azoknak, akiknek egy modern, minden elképzelést megvalósító, szinte tökéletes honlap elkészítése a cél.”

Daucsó István

Redonyexpressz.hu (daucso.hu)

 

“Nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal. Keresőoptimalizálással, s látványtervvel is hozzájárultak a cégem sikeréhez. Pontosak,precízek, segítőkészek.”

Marton Gergely

Lapostetokszigetelese.hu

 

Kellett egy új honlap.  Több ajánlat közül Őket választottuk. Jó választás volt, ez kiderült a közös munka során. Gyorsak, segítőkészek, kreatívak, megbízhatóak és megfizethetőek. Jó szívvel ajánlom Őket!”

Fias Berta

Luispirit.hu

Pin It on Pinterest

Call Now Button