Google Ads (korábbi nevén Adwords) hirdetési kampány készítés

Sok látogatót szeretne a honlapjára? Több vásárlót, érdeklődőt akik az Ön termékét/szolgáltatását keresik? Nem hónapok vagy évek múlva, hanem lehetőleg azonnal?

Akkor a Google Adwords kampány készítés a megfelelő megoldás.

Most rendkívül kedvező áron, akár 15 000 Ft-tól!

Azonnal, és egyszerűen akár a Google első helyére kerülhet weboldala, ahol rengeteg, kifejezetten az Ön szolgáltatását vagy termékét kereső érdeklődő találhat rá.
Növelje ügyfélkörét a világ legnagyobb és legelterjedtebb keresőjének segítségével!
Ne hagyja, hogy hozzá nem értő, hanyag kezekbe kerüljön kampányának kezelése, és pénze eredmények nélkül tűnjön el! Hét év, és sok sikeres Adwords kampány tapasztalatával felvértezve várjuk érdeklődését! Személyre szabott kampányt készítünk hívásbővítménnyel, amely mobiltelefonról azonnal hívható telefonszámot is megjelenít a hirdetésben. Valamint helybővítménnyel, és belső linkekkel is kiegészítjük a Googleban megjelenő hirdetését! Beállítjuk a nyelveket, megadjuk a célközönség adatait (célzás városok, országok szerint, stb.), feltérképezzük a lehetséges kulcsszavakat,  megfelelő hirdetésszövegeket írunk, és még számos funkciót beállítunk. Folyamatosan karban tarjuk kampányát, figyeljük a statisztikákat és a kulcsszavak, hirdetések teljesítményét!

Felmerülő költségek:

  • Google Ads (Adwords) kampány tervezése, felépítése és egy hétig tartó finomhangolása, optimalizálása: 15.000 Ft/kampány
  • Igény esetén: a kampány folyamatos kezelése, optimalizálása, karbantartása: 10.000 Ft/kampány/hónap
Ezen felül Önnek csak az oldalára látogató érdeklődőkért, vevőkért kell fizetnie a Google részére kattintásonként bizonyos összeget, amely a konkurencia hirdetései és egyéb más tényezőktől függően átlagosan 10 – 120 Ft. Ön dönti el, mikor mennyi pénzt utal a Google-nak: a hirdetések megjelenése ingyenes, csak a tényleges kattintásokért kér pénzt a Google, tehát amikor látogatót küld az Ön weboldalára. Ennek köszönhetően nem kell félnie a túlköltekezéstől, mert mi kérése szerint előre beállítjuk a napi költségkeret felső határát.

Google Ads (Adwords) hirdetési kampány elkészítéséhez 2 lehetőséget ajánlunk:

  • 1. Ha Önnek jelenleg nincs Google Adwords fiókja, és pillanatnyilag nem hirdet a Google-ban, akkor nyitunk egy új hirdetői fiókot Önnek, ahol felépítjük az Ön hirdetési kampányát, illetve vállaljuk annak folyamatos kezelését is.
  • 2. Ha Önnek már van Google Adwords fiókja, akkor az Ön engedélyével átvesszük annak kezelését, és meglévő fiókján belül elkészítjük – és megbízás esetén – kezeljük az Ön Ads (Adwords) hirdetéseit.

Plusz!  15 000 Ft-ajándék!

PROMÓCIÓS AJÁNDÉK ÚJ HIRDETŐKNEK: Új Adwords hirdetői fiók nyitása esetén igényelni tudunk egy 15.000 Ft összegű, lehirdethető kupont a Google-tól. Ezt a Google egy alkalommal, kizárólag új Adwords-hirdetőknek adja, 5000 Ft hirdetési pénz elköltése után.
  • Megbízhatóság: 100% 100%
  • Tapasztalat: 100% 100%

éve foglalkozunk Google Ads kampányokkal

Kérjen árajánlatot, írja meg elképzeléseit az alábbi elérhetőségeinken: E-mail: info@szepweblap.hu Telefon: 0620-350-9601 Vagy az alábbi űrlapon:

Pin It on Pinterest

Call Now Button