Kiegészítő szolgáltatásaink, melyekkel még sikeresebbé tehetjük weblapját!

Domain-név foglalás és tárhely ügyintézés

Weblapja elindulásához szüksége lesz egy domain-névre és egy tárhelyre is.
Ön kedvére válogathat, az interneten számtalan szolgáltatót találhat jobbnál jobbnak hangzó ajánlatokkal, de ha elbizonytalanodna, szívesen segítünk dönteni vagy el is intézzük Ön helyett a teendőket jól bevált szolgáltatónknál.
Mi is pontosan a domain-név illetve a tárhely?
A domain-név tulajdonképpen maga az oldal címe, és érdemes rászánni az időt egy jó domain-név kitalálására, mert az a keresőkben is sokat javíthat weblapunk helyezésén. Ezenkívül egy jó név a látogatókban is bizalmat kell hogy ébresszen, és az sem árt, ha könnyen megjegyezhető.
Átlagosan a .hu domain-címek 3000-4000 Ft-ba kerülnek két évre, egy évre sehol nem adják ki. Nemzetközi domain neveket (.com, .eu, .org, stb…) már egy évre is le lehet foglalni.
Az alábbi weblapon pedig egy kis segítséget talál ahhoz, hogy megtudja foglalt-e a kinézett domain-neve.
www.szabaddomain.hu
A tárhely pedig nem más, mint egy távoli szerver (nagy teljesítményű számítógép) ahol weblapunk fájljai tárolásra kerülnek és folyamatosan elérhetőek az interneten. Fontos, hogy megbízható tárhelyet találjunk, amely biztonságosan védett, gyors és folyamatosan biztosítja weblapunk elérhetőségét.

Weblapok felújítása, átalakítása

Szeretné, ha meglévő weblapja több látogatót vonzana? Esetleg új kinézettel, funkciókkal szeretné versenyképesebbé és hatékonyabbá tenni weblapját?
Egy weblap felújítással/átalakítással elérhető a látogatók számának növelése, és az új trendeknek megfelelő kinézet, és funkciók kialakítása.
Emellett abban az esetben is meggondolandó a weblap átalakítása, ha eddig a rendszergazda kezelte a weblapját, de mostantól ön szeretné szerkeszteni saját oldala tartalmát. Ebben az esetben egy CMS-tartalomkezelő rendszer a megoldás, aminek kezelését percek alatt el lehet sajátítani, így nem függ többé másoktól, és könnyen, gyorsan tudja majd weblapját frissíteni, és a tartalmát kezelni.
Tehát ha szeretne:

Több látogatót.

Új funkciókat (pl: hírlevél, blog, különféle űrlapok, regisztrációs lehetőség, stb..)

Teljesen új, vagy átalakított kinézetet.

Könnyű kezelhetőséget.

Gyorsabb betöltődési időt.

Akkor megéri ajánlatot kérnie tőlünk. Egyedi igényeinek megfelelően, részben vagy egészben átalakítjuk weblapját.

Keresőoptimalizálás

Mire jó pontosan a keresőoptimalizálás?
Arra, hogy megtalálják weblapját az interneten!
Kicsit bővebben kifejtve:
Ha kész van a weblapja attól még nem fognak özönleni a látogatók. Hiába volt a sok munka, ha nem találják meg az érdeklődők az interneten, mert a konkurensek oldalai jóval előrébb jelennek meg a google és más keresők találati listáján. A keresőoptimalizálás több olyan összetevőből áll melyek abban segítenek, hogy az Ön weblapja jelenjen meg a keresők első helyein egy kulcsszóra rákeresve. Következzen néhány fontos összetevő röviden:
A tartalmi rész minősége: releváns kulcsszavak beazonosítása, majd ezirányú optimalizáció és a Meta adatok helyes kitöltése.
Ezeken kívül még nagyon fontos az oldalunkra mutató linkek száma és minősége, vagyis a linképítés.

Egy általunk elkészített teljes keresőoptimalizálással megtámogatva weblapja már el is indult a siker útján. Akár 1-2 hét alatt a legnépszerűbb keresők (Google, Bing, stb…) első oldalára kerülhet a fontosabb kulcsszavakra.

Mindezek mellé ingyenesen beállítjuk Önnek a Google analytics szolgáltatást, amellyel részletesen nyomon tudja követni látogatói pontos számát és tevékenységét.

Ingyenes és kötelezettségmentes konzultáció

Ahogy Önnek megfelel, felveheti velünk a kapcsolatot személyesen, telefonon, e-mailen, cseten (az oldal jobb alsó sarkában) skypeon vagy akár facebookon. A kapcsolatfelvétel során megbeszéljük az Ön elképzeléseit, amiben pedig bizonytalan vagy nem tudja pontosan körülírni igényeit, abban segítünk, mintákat mutatunk, megoldásokat keresünk.
Teljes körű tanácsadást nyújtunk, hogy weblapja sikeres legyen.

Grafikai elemek, banner készítés

Egyszerűbb logók, grafikák, animációk, képek, gifek beszerzése, elkészítése.

A weblap kinézetéhez illeszkedő bannereket is készíthetünk Önnek, akár animált (pl: elmosódottból fokozatosan előtűnő) gif-képet is több méretben.

Webáruház termékeinek feltöltése

Ha kívánja, feltöltjük webáruházába a termékeit képekkel, leírásokkal.

Szórólap, Flyer készítés

Igény szerint professzionális kinézetű szórólapját is megtervezzük, és elkészíttetjük. Tekintse meg referenciáinkat.

Google Adwords kampány elkészítése, kezelése

Azonnali eredményeket akar és nem hónapokig tartó, nehézkes előrejutást a Google találati listáján?

Akkor a Google Adwords szolgáltatását Önnek találták ki! Mi pedig segítünk felépíteni és futtatni egy professzionális Adwords kampányt.

Kezdőként az ember elveszettnek tűnik az Adwords temérdek szolgáltatása, beállítás-hegyei között, és általában az első kampány inkább csak viszi a pénzt, mint hozza. Elkerülheti a hosszadalmas, bonyolult és pénznyelő Adwords betanulási időszakot ha ránk bízza kampánya elkészítését.

Szerezzen szinte korlátlan számú új látogatót, ügyfelet! Velünk a Google első helyére kerülhet weblapja akár már másnap!

adwords-kampany

Google Analytics hozzárendelése a weboldalhoz

A Google Analytics weblap látogatottság elemző program regisztrációja és szakszerű összekötése a weboldallal.

analytic

Google Maps regisztráció

Regisztráljuk oldalát a Google Maps térképére, és elkészítjük profilját is. Ezáltal még több potenciális vásárlót, érdeklődőt érhet el!googlemaps

Céges Facebook vagy Instagram oldal létrehozása és kezelése

Elkészítjük és kezeljük Önnek céges Facebook vagy Instagram oldalát, amelyek a vállalkozás 

facebookkepnépszerűsítésével és új vásárlók elérésével segítenek forgalmat generálni.

Pin It on Pinterest

Call Now Button