Gyakran Ismételt Kérdések

Miért válasszon minket?

Mert képesek vagyunk számos új ügyfelet hozni vállalkozása/cége számára egy gyors, nagy látogatottságú és minőségi weblap elkészítésével. Mindezt rendkívül kedvező áron.
Minden átadott weboldalunk teljesen keresőoptimalizált, emellett magyar nyelvű kezelőfelület tartozik hozzá, amelyen keresztül ha szeretné, Ön is alakíthatja, kezelheti weboldala tartalmát. A magas látogatottságot a keresőoptimalizálás, és az Adwords kampány garantálja.
Egyedi funkciókat is beépítünk a honlapba, felár nélkül! Például közösségi integráció, üzenetküldő űrlap, galéria.
Kölcsönösen jó viszonyra törekszünk ügyfeleinkkel, igyekszünk olyan szakembernek lenni, mint amilyen szakemberhez mi is szívesen fordulnánk bármilyen szakmunkával kapcsolatban is. A korrektség és bizalom jegyében soha nem kérünk el előre pénzt, csak a munkánk befejeztével. Ezen kívül minden elkészült weblapra garanciát vállalunk.

 

Mennyibe kerül egy általunk készített weblap?

Részletes ajánlatainkat a következő link alatt találja: https://szepweblap.hu/weblap-keszites-arak
Egy egyszerű, szép alap weblapot 79 000 Ft-ért készítünk el.
A prémium csomagjaink 99 000 Ft-tól készülnek.
Webáruház árak 159 000 Ft-tól kezdődnek.

 

Mennyi idő alatt készülnek el weboldalaink?

Minden weboldalnak más az elkészítési ideje, de átlagosan 5-10 nap alatt elkészül egy weblap.
Webáruházak esetén az elkészítési idő a munka bonyolultságától függően általában hosszabb.
Adwords kampányok elkészítése néhány napon belül elkészíthető, viszont a kampány folyamatos megfigyelése és finomhangolása erősen ajánlott.

 

Tartalmaz-e keresőoptimalizálást az ár?

Igen, teljes keresőoptimalizáláson átesett honlapokat adunk át. Ennek főbb részei például: H1-H6 kulcsszavas kiemelések megadása, képadatok kitöltése, Meta adatok teljes kitöltése, az adott oldal tartalmához illeszkedő kulcsszavak megadása.

 

Hogyan fog szerepelni a keresőkben a weblap? Mennyi látogatója lesz?

Nagyon fontos az oldal teljes körű keresőoptimalizálása, és webes szabványoknak megfelelő elkészítése, felépítése. Ezen felül érdemes az oldalt releváns és hasznos tartalommal feltölteni. Ezeken felül csak a konkurens weboldalak számának és erősségének valamint a kulcsszavak népszerűségének függvénye, és néhány héten-hónapon belül akár a keresők első pozíciója is megcélozható egy frissen elkészült weblap esetében is.
Ha azonnali eredményt szeretne, akkor a Google Adwords kampány készítés szolgáltatásunkat ajánljuk (amelyet külön is igénybe vehet, vagy Prémium weblap készítési csomagunk is tartalmazza). Egy jól felépített kampánnyal 1-2 nap alatt a Google találati listák első helyére kerülhet weboldala, ami garantáltan sok érdeklődőt jelent.

 

Reszponzív, mobilbarát lesz az elkészült weboldal?

Igen, minden weblapunkat reszponzív kialakítással adjuk át.

 

Megfelel majd az oldal a mai weblap design trendeknek?

Igen, minden igényt kielégítő, személyre szabott, modern, letisztult kinézetű honlapokat készítünk.

 

“Én is tudom majd kezelni a honlapom?”

Igen, magyar nyelvű és egyszerűen használható kezelőfelület jár minden weblapunkhoz. A kezelőfelülettel bárki elboldogul egy kis gyakorlás után. Ha szeretné, szívesen megtanítjuk az alapvető funkciókra.

 

A tárhely és a domain név benne van az árban?

Igen, az oldalhoz jár egy .hu-s domain név és egy 500mb-os tárhely is, ami elég a legtöbb weboldalhoz, nagyobb tárhelyre csak webáruházak esetén van szükség vagy akkor ha nagyon sok és nagy méretű képet vagy más médiaelemet szeretnénk feltölteni az oldalra.

Garanciálisak a munkáink?

2 év teljes körű garanciát vállalunk minden általunk elkészített weblapra:
A weboldal mi hibánkból történő meghibásodása  esetén visszaállítjuk a honlapot (ha Önnek, nekünk, vagy a tárhelyszolgáltatójának van biztonsági mentése a honlap működő verziójáról és az adatbázisról. Ez egyébként szinte mindig rendelkezésre áll, több forrásból is.)
A weboldal nem általunk történő módosítása (beállítások megváltoztatása, frissítések, stb.) esetén fellépő esetleges problémákért nem tudunk felelősséget vállalni (de ezesetben is gyakran tudunk segíteni).

 

Hogyan kezdjünk bele?

Csak vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink oldalon, és tudassa velünk elképzeléseit, mit és hogyan szeretne, mire van szüksége. Részletesen megbeszéljük elképzeléseit, hogy jobban megérthessük igényeit, ötleteit. Ezután tudunk részletes árajánlatot adni. Ha tetszik Önnek ajánlatunk, akkor akár azonnal el is indíthatjuk a munka menetét.

Pin It on Pinterest

Call Now Button