Exkluzív ajánlat!

Fantasztikus weboldal készítés árak!

Professzionális és kivételesen kedvező árú megoldást kínálunk Önnek az internetes megjelenésre! Mobilbarát (reszponzív), WordPress alapú, magán jellegű vagy céges weboldal készítés!

Mobilbarát.
Gyors.
Modern.

Legyen szó egyszerű portfólió, cégbemutató oldalról, esetleg hobbi oldalról vagy blogról, kéréseit teljesítjük. Mindenben az Ön igényeire szabott, nagy látogatottságú, igényes és hihetetlenül kedvező árú weboldalt készítünk!

Limitált idejű ajánlat, görgessen lejjebb, vagy keressen minket a részletekért!

A munka menete

Elsőként elkészítünk egy gyönyörű, modern weboldalt, felhasználóbarát felépítéssel, amelyet szívesen böngésznek majd érdeklődői.
Tekintse meg referenciáinkat ide kattintva!
Ezen kívül felkészítjük weblapját a Google természetes találatokban való minél jobb pozíció elérésére “onsite” keresőoptimalizálással.

Miért van szükség weboldalra?

Mert minden komoly vállalkozásnak van saját weboldala, és ezt igazán szabadon személyre lehet szabni, nem úgy, mint egy ingyenes Facebook oldalt. Illetve egy modern, szép weblap bizalmat, jó benyomást kelt a látogatóban, aki ezzel azonosítja az Ön vállalkozását is.

Egy jól keresőoptimalizált weboldal idővel a nem fizetős Google találatok között is remek pozíciót érhet el több kifejezésre, kulcsszóra is, ezáltal új érdeklődőket, ügyfeleket szállítva folyamatosan.

Ráadásul egy jól felépített weboldalra lehet építeni egy eredményes Google vagy facebook hirdetési kampányt is, illetve itt lehet publikálni a hosszabb cikkeket, írásokat is.

garancia

2 év (!) teljes körű garancia a weboldalra!

Nagyszerűen működő, megbízható weboldalakat készítünk. Épp ezért bátran garanciát vállalunk a munkáinkra.

+

Nem csak egy weboldalt kap! Hanem:

– egy modern, szép webes megjelenést amellyel rögtön megnyeri látogatói bizalmát

– új ügyfeleket, érdeklődőket, vásárlókat a Google keresőből

– barátságos, tapasztalt, megbízható szakembert akire később is bármikor számíthat

– nálunk a lehető legkedvezőbb weboldal készítés árak várják!

 

Tökéletes választás annak, aki egy egyszerű, átlátható, modern weblapot szeretne. Igényes webes megjelenést rendkívül kedvező áron.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Telefon:
0620 350 9601

 

Online ajánlatkérés:

Térjünk a lényegre!

Az ajánlatunk egy valóban lenyűgöző ár/érték arányú csomag, most közel 50 000 Ft kedvezménnyel és rengeteg, úgy értem RENGETEG extrával!

Messze az eddigi legjobb ajánlatunk. Ebbe a csomagba mindent beleraktunk amit tudtunk, elképesztően kedvező ajánlat kivételes áron, rejtett költségek nélkül. Máshol nem kap ilyen minőségű weboldalt ilyen szuper áron, ennyi extrával. Ha mégis, kérem küldje el a linket,  mert rendkívül érdekelne 🙂

Valljuk be, manapság a weboldal készítés árak indokolatlanul elszálltak… DE nem nálunk!

166 000 FT

119 000 Ft

A weboldal készítés csomaghoz tartozó extrák

Az alábbiak bármelyike tetszés szerint kérhető  ingyenesen, de ha nincs rá igény, bármelyik ki is hagyható. Ha pedig egyedi funkciókra, ötletekre van szüksége, mondja el nekünk és találunk megoldást!

• Keresőoptimalizálás

• 1000 Mb-os tárhely 1 évre, és egy .hu-végződésű domain név 2 évre, teljes ügyintézéssel

• SSL tanúsítvány (HTTPS) beállítása a biztonság és megbízhatóság miatt

• 2 év teljes körű garancia

• Magyar nyelvű, egyszerű kezelőfelület

• Oldaltérkép

• Prémium dizájn és funkciók

• A világ egyik legnépszerűbb prémium sablon csomagját és weboldal építőjét (DIVI) is beépítjük, amelyet ezután szabadon használhat, kezelése nagyon egyszerű. (Értéke kb. 27 000 Ft)

• Minden böngészővel, mobiltelefonnal és képernyőmérettel teljes kompatibilitás, reszponzív felépítés

• Teljesen testreszabás: Az oldal elemei, design, színek, stb. teljesen egyedire szabhatóak

• Kapcsolatfelvevő űrlap: ha szeretné, úgy vehetik fel Önnel a kapcsolatot, hogy email címe rejtve marad mások számára

• Extra látványos, videós háttér

• Másolásvédelem, hogy weboldala szöveges és képi anyagait ne lehessen letölteni illetékteleneknek a weboldalról

• Fixen elhelyezett „Hívjon most” gomb megjelenítése mobiltelefonokon. Segítségével telefonszáma folyamatosan szem előtt lesz az érdeklődőknek. >Minta<

• Pop-Up, felugró ablak modul beépítése. Akciók, különleges ajánlatok kiemelésére, és a konverzió jelentős növelésére. >Minta (prémium bővítményekkel)<

• Valós idejű, látványos, részletes időjárás kijelzés. >Minta<

• Fixen elhelyezett, oldalsó, beúszó elemek, amelyek mindig előtérben vannak (alkalmas például telefonszám megjelenítésére). Minta: itt vagy itt

• Animált körszámláló >Minta<

• Animált számláló >Minta<

• Animált diagram >Minta<

• Visszaszámláló (pl: akciókhoz) >Minta<

• Egyedi, céges e-mail cím létrehozása (pl: info@cégem.hu)

• Google Analytics statisztika szolgáltatás bekötése (segítségével nyomon követheti weboldala teljesítményét, és megismerheti látogatói viselkedését, érdeklődését). Részletes napi, heti és havi látogatás statisztika készítésre

• Google Search console összekötése a weboldallal (statisztika és hibajelentés szolgáltatás, amellyel mérhető a weboldal teljesítménye, és értesít a honlappal kapcsolatos esetleges hibákról)

• Továbbfejlesztett, látványosabb, testreszabható közösségi média megosztó gombok és értesítők. >Minta<

garancia weboldal

Ezt a komplett csomagot az Ön szolgálatába tudjuk állítani most 119 000 Ft-ért!

Ha pedig egyedi igénye, elképzelése van a weboldal készítéssel kapcsolatban, tekintse meg a többi csomagajánlatunkat is ide kattintva, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és mondja el nekünk mit szeretne.
Az alábbi szolgáltatásokkal kapcsolatban is forduljon hozzánk bizalommal: Google Ads hirdetési kampány, Linképítés, Szövegírás – tartalomgyártás.

Rólam

2012 óta foglalkozom weboldalak készítésével, tartalomgyártással és online marketinggel, azon belül is főleg Google Ads (régebben Adwords) hirdetési kampányok készítésével és felügyeletével, amelyek célja a minél hatékonyabb és könnyebb vevőszerzés.

Ügyfeleimmel igyekszem mindig jó kapcsolatot kialakítani, maximalista vagyok így a lehető legjobb munkára törekszem.
Fő célom minden esetben az ügyfél elégedettsége, sikere és a hosszú távú jó kapcsolat kialakítás és fenntartása.

Én fogom Önnel tartani a kapcsolatot, illetve a munkák nagy részét is én végzem majd.
Remélem ajánlatunk elnyeri tetszését, és hamarosan elkezdhetjük a közös munkát.

Dobi István

weblapkészítő

Kedves ügyfeleink véleménye

“Nagyon jó választás volt a Szepweblap.hu. A munkatársak rugalmasak, gyorsak, precízek.
Minden kérésünket maradéktalanul teljesítették. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!”

Szabó Zoltán

Lehelhc.hu

“István nagyon precíz és alapos munkát látott el, kiváló szakember és öröm vele dolgozni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

Kerék Krisztián Kirill

Kereklaw.com

“Az interneten találtam rá a cégre. Az igény felvázolása után, gyakorlatilag napokon belül kész volt a honlap látványterve, és néhány apróbb változtatást követően elégedetten láttam az adatokkal feltöltött, kereső-optimalizált weblapot, pont úgy, ahogy megálmodtam! Nagyfokú igényesség jellemzi őket, tudnak a megrendelő fejével is gondolkodni! Bátran ajánlom mindenkinek a Szépweblap csapatát, akik hasonló dologban törik a fejüket!”

Szabó Attila, HOLUNDARM Kft.

Holundarm.hu

“Egy blog létrehozásához kértem a Szépweblap segítségét. A véletlenszerű választás nyerőnek bizonyult, fantáziájuknak köszönhetően, talán még többet is kaptam, mint amit vártam. Van egy olyan érzés, amikor nem mersz valamihez hozzányúlni, mert annyira jó, hogy úgy érzed, innen már csak rontani tudsz a dolgon. Ezt éreztem, amikor átvehettem a honlapot. Kreatívnak lenni – másokkal ellentétben – náluk nem azt jelenti, hogy hozzád vágnak egy sor ötletet, amiből választhatsz, hanem konkrétan felépített lehetőségek elé állítanak. Mintha a háttérben ezek már átmentek volna a jó ízlés és a hatékonyság szigorú szűrőjén. Náluk az se baj, ha nem is tudod pontosan, hogy mit akarsz. Lehetsz laikus, szenvedhetsz időhiányban, türelmük, kitartásuk, és a háttérből kicsengő erőteljes munkamoráljuk átsegítenek minden akadályon.

 

Ambrus Csaba
Birkatenger.eu

“Az interneten akadtam az oldalukra. Honlapjuk tetszetős volt, valamint a bemutatott referenciák is meggyőztek, ezért nyugodt szívvel rájuk bíztam meglévő honlapom átalakítását. Az átalakítás után nagyságrendekkel több ügyfél érkezett hozzám a honlapomon keresztül. A weblap átalakítása annyira jól sikerült, hogy megbíztam őket egy következő weboldal elkészítésével is. Nem is csalódtam, esztétikus, könnyen kezelhető weblapot kaptam. Köszönet érte!”

Dinnyés Zsolt

Gazszereles-budapest.hu

“Kedves István!

Először is köszönöm a korrekt munkáját, minden- a weboldallal kapcsolatos terv-az elképzeléseim szerint alakult.

Istvánt még 7 évvel ezelőtt kerestem meg egy induló vállalkozásommal kapcsolatban, hogy az oly fontos webes megjelenésem értő kezek között  jelenhessen meg. Lényeges volt számomra , hogy egy olyan szakemberrel dolgozzak, aki valóban érti a szakmáját.Akkor sem csalódtam , hiszen az évek során kiderült, hogy sikerült egy jól prosperáló weboldalt szerkesztenie.

Így nem volt kérdés , hogy a már régóta esedékes frissítést is Rá bízom. Biztos vagyok benne, hogy pár év múlva ismét a megrendelője leszek.”

Üdvözlettel: Inkei Attila

 

Inkei Attila
Eskuvoi-fotografus.hu

 

“Kedvező áron kaptam egy modern, jól működő weboldalt, és egy felépített Google Adwords kampányt amelyet karban is tart István. A hirdetési kampánnyal hamar a Google első helyére kerültem és már az első napon sok megrendelőt hozott és szinte azonnal visszahozta a weblap és a kampány árát is”

Somogyi Péter

Gazkeszulekjavitas-csotoreselharitas.hu

 

“A honlapom elkészítésénél számomra a legfontosabb szempont a korszerű, letisztult design és a 4 nyelvű megjelenés volt. Fontosnak tartom, hogy a honlap minden eszköz kijelzőjéhez igazodva – legyen az tablet, számítógép vagy mobiltelefon – megfelelően jelenjen meg, és minőséget sugalljon.
Istvánékkal folyamatosan kapcsolatban voltunk, minden egyes (laikus) kérdésemre türelemmel válaszoltak, egy-egy változtatási kérésemre gyorsan reagáltak.
Nem állítom, hogy az elején nem volt bennem bizonytalanság, hogy személyes találkozó nélkül (az interneten bukkantam rá az oldalukra) kivitelezhető-e egy új honlap elkészítése, de Istvánékkal az első lépésektől a honlap “átadásáig” kiválóan működött az e-mail-es kapcsolattartás, így aztán bátran merem ajánlani őket mindenkinek!”

Ávár Alíz

German-online.eu

 

“…egy ismerős weboldaláról jutottam el a Minőségi Weblap Készítőkhöz, megtetszett a stílus, színharmónia és az oldal átláthatósága. Miután felvettem velük a kapcsolatot rövid időn belül elindult a közös munka.

Ismeretlenül is nagy türelemmel fogadták és javították az általam kért változtatásokat. Pontos, gyors munkának köszönhetően az alap elképzelés pár hét alatt elkészült ezután az apró változtatásokat szinte másnapra elvégezték.

A véglegesített és átadott weboldal után is készséggel álltak a segítségemre. Szívből tudom ajánlani őket.”

M. Gajdács Beáta

Dekoralas.mmd.hu

florian-honlap

Köszönet a sok-sok segítségért és türelemért, igazán jó volt együtt dolgozni! Ajánlom mindenkinek, aki egy szép, modern, felhasználó- és keresőbarát oldalt szeretne magának vagy cégének készíttetni!

Flórián Vendégház Villánykövesd

Villanyvagyok.hu

 

“Az interneten akadtam oldalukra. Honlapjuk tetszetős volt, modern, elegáns. Megfogott, gondoltam nekem is pont erre van szükségem, ahol láthatja az ügyfél, hogy igényes, precíz vállalkozással áll szemben. Van a honlapnak kisugárzása, megfogja az ügyfelet. Innen már csak egy lépés, hogy kapcsolat létrejöjjön, ügyfél legyen az érdeklődőből. Az első levélváltásnál tisztáztuk az igényeket és az árakat. Közös munkánk során napról napra együtt csiszoltuk javítgattuk változtattuk a honlapot, amit nagy türelemmel gondosan és precízen végeztek. Hamar megtaláltuk a közös nevezőt mert munkánkban mind a ketten a tökéletességre törekszünk. Látszik, a hozzáértés, a profizmus és érezhető a nyugalom. Őszintén ajánlom azoknak, akiknek egy modern, minden elképzelést megvalósító, szinte tökéletes honlap elkészítése a cél.”

Daucsó István

Redonyexpressz.hu (daucso.hu)

 

“Nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal. Keresőoptimalizálással, s látványtervvel is hozzájárultak a cégem sikeréhez. Pontosak,precízek, segítőkészek.”

Marton Gergely

Lapostetokszigetelese.hu

 

Kellett egy új honlap.  Több ajánlat közül Őket választottuk. Jó választás volt, ez kiderült a közös munka során. Gyorsak, segítőkészek, kreatívak, megbízhatóak és megfizethetőek. Jó szívvel ajánlom Őket!”

Fias Berta

Luispirit.hu

Pin It on Pinterest

Call Now Button