Exkluzív ajánlat!

Weblap+Vevőszerzés

Vállalkozása, üzlete van és több vevőt, ügyfelet szeretne?
Van megoldásom!
Bevált, bizonyított, folyamatosan tökéletesített vevőszerző módszerem, melyet a magam és ügyfeleink weboldalain is használunk immár 9. éve.

weblapkészítés

Weblap készítés

google adwords hirdetési kampány

Hirdetési kampány

cikkírás

Tartalomgyártás

Mi a titok?

Nincs titok, csak egy jól felépített weblap és a hozzá kapcsolódó profin felépített vevőszerző Google Ads hirdetési kampány kombinációja. Ezekkel azonnal érdeklődőket, vevőket tudunk közvetíteni Önnek. Hosszú távon pedig a jól bevált folyamatos tartalomgyártás + linképítés kombinációt is tudjuk biztosítani, amelyek hatására egy idő után már hirdetésre sem lesz szüksége, anélkül is folyamatosan érkeznek az érdeklődők, ügyfelek, vásárlók. Röviden: könnyebbé válik a vevőszerzés.

A haditerv:

1.
Weblap

Elsőként elkészítünk egy gyönyörű, modern weblapot, felhasználóbarát felépítéssel, amelyet szívesen böngésznek majd érdeklődői.
Tekintse meg referenciáinkat ide kattintva!
Ezen kívül elkezdjük felkészíteni weblapját a Google természetes találatokban való minél jobb pozíció elérésére “onsite” keresőoptimalizálással.

Miért van szükség weblapra?

Mert minden komoly vállalkozásnak van saját weblapja, és ezt igazán személyre lehet szabni, nem úgy, mint egy ingyenes Facebook oldalt. Illetve egy modern, szép weblap bizalmat, jó benyomást kelt a látogatóban, aki ezzel azonosítja az Ön vállalkozását is.

Egy jól keresőoptimalizált weblap idővel a nem fizetős Google találatok között is remek pozíciót érhet el több kifejezésre, kulcsszóra is, ezáltal új érdeklődőket, ügyfeleket szállítva folyamatosan.

Ráadásul ez (vagyis egy jó weblap) az alapja a vevőszerző módszerünknek, erre épül az Ads kampány, itt lesznek publikálva a cikkek, és a linképítés is a weboldalra történik majd.

2.
Kampány

Elkészítünk egy Googla Ads hirdetési kampányt, amellyel azonnal a Google találatok első helyein jelenik meg weboldala azoknak akik az Ön termékeit keresik.

Természetesen igény esetén a hirdetési kampány hosszú távú kezelését, karbantartást is vállaljuk.

Pár napon belül garantáltan az első helyeken lehet termékével vagy szolgáltatásával a Googleban. Gondoljon bele ez milyen lehetőségeket rejt… Rengeteg új vásárlót, ügyfelet, érdeklődőt. Vagyis amire a legtöbb vállalkozó, cégvezető vágyik. És ezt elértük már többek között az egyik legnagyobb versenyű kulcsszóra is:

“Kedvező áron kaptam egy modern, jól működő weboldalt, és egy felépített Google Adwords kampányt amelyet karban is tart István. A hirdetési kampánnyal hamar a Google első helyére kerültem és már az első napon sok megrendelőt hozott és szinte azonnal visszahozta a weblap és a kampány árát is”

Somogyi Péter
Gazkeszulekjavitas-csotoreselharitas.hu

3.
Hosszútáv

Ha pedig hosszú távon (is) gondolkodik, akkor bátran ajánljuk a tartalomgyártás (cikkírás) + linképítés kombinációt. Ezekkel ugyanis egy idő után már hirdetésre sem lesz szüksége annyi ajánlatkérés / vásárlás jön alapból is.

Miért van rá szükség?

Egy igényesen, és kulcsszóra optimalizáltan megírt cikk idővel előkelő helyen fog szerepelni a Google találatok között az adott kulcsszóra, kiváltképp, ha linképítéssel is meg van támogatva, az ugyanis még tovább erősíti pozícióját a Googleban.

Mi folyamatosan gyártjuk a minőségi tartalmakat weboldalára blog cikkek formájában, amelyeket linképítéssel is megtámogatunk. Ezzel hosszú távon és stabilan elérhető lesz a folyamatos ajánlatkérők, vásárlók érkezése a Googleból, hirdetés nélkül is.

Miért pont ezek a lépések?

Mert személy szerint 9 éves tapasztalatom van ezekkel, magam is eredményesen használom, illetve ügyfeleinknek is ezeket készítjük, ők pedig nagy megelégedéssel használják évek óta. Tapasztalataink alapján a Google hirdetések bár drágábbak, mint mondjuk a Facebook hirdetések, de hatékonyabban megtalálhatóak velük a valóban potenciális vásárlók (bizonyos célok esetén a Facebook hirdetés hatékonyabb lehet, erről szívesen adunk tájékoztatást ha megkeres minket, és Facebook hirdetési kampányát is tudjuk vállalni).

Kedves ügyfeleink véleménye

“Nagyon jó választás volt a Szepweblap.hu. A munkatársak rugalmasak, gyorsak, precízek.
Minden kérésünket maradéktalanul teljesítették. Csak ajánlani tudom mindenkinek!!”

Szabó Zoltán

Lehelhc.hu

“István nagyon precíz és alapos munkát látott el, kiváló szakember és öröm vele dolgozni. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

Kerék Krisztián Kirill

Kereklaw.com

“Az interneten találtam rá a cégre. Az igény felvázolása után, gyakorlatilag napokon belül kész volt a honlap látványterve, és néhány apróbb változtatást követően elégedetten láttam az adatokkal feltöltött, kereső-optimalizált weblapot, pont úgy, ahogy megálmodtam! Nagyfokú igényesség jellemzi őket, tudnak a megrendelő fejével is gondolkodni! Bátran ajánlom mindenkinek a Szépweblap csapatát, akik hasonló dologban törik a fejüket!”

Szabó Attila, HOLUNDARM Kft.

Holundarm.hu

“Egy blog létrehozásához kértem a Szépweblap segítségét. A véletlenszerű választás nyerőnek bizonyult, fantáziájuknak köszönhetően, talán még többet is kaptam, mint amit vártam. Van egy olyan érzés, amikor nem mersz valamihez hozzányúlni, mert annyira jó, hogy úgy érzed, innen már csak rontani tudsz a dolgon. Ezt éreztem, amikor átvehettem a honlapot. Kreatívnak lenni – másokkal ellentétben – náluk nem azt jelenti, hogy hozzád vágnak egy sor ötletet, amiből választhatsz, hanem konkrétan felépített lehetőségek elé állítanak. Mintha a háttérben ezek már átmentek volna a jó ízlés és a hatékonyság szigorú szűrőjén. Náluk az se baj, ha nem is tudod pontosan, hogy mit akarsz. Lehetsz laikus, szenvedhetsz időhiányban, türelmük, kitartásuk, és a háttérből kicsengő erőteljes munkamoráljuk átsegítenek minden akadályon.

 

Ambrus Csaba
Birkatenger.eu

“Az interneten akadtam az oldalukra. Honlapjuk tetszetős volt, valamint a bemutatott referenciák is meggyőztek, ezért nyugodt szívvel rájuk bíztam meglévő honlapom átalakítását. Az átalakítás után nagyságrendekkel több ügyfél érkezett hozzám a honlapomon keresztül. A weblap átalakítása annyira jól sikerült, hogy megbíztam őket egy következő weboldal elkészítésével is. Nem is csalódtam, esztétikus, könnyen kezelhető weblapot kaptam. Köszönet érte!”

Dinnyés Zsolt

Gazszereles-budapest.hu

“Kedves István!

Először is köszönöm a korrekt munkáját, minden- a weboldallal kapcsolatos terv-az elképzeléseim szerint alakult.

Istvánt még 7 évvel ezelőtt kerestem meg egy induló vállalkozásommal kapcsolatban, hogy az oly fontos webes megjelenésem értő kezek között  jelenhessen meg. Lényeges volt számomra , hogy egy olyan szakemberrel dolgozzak, aki valóban érti a szakmáját.Akkor sem csalódtam , hiszen az évek során kiderült, hogy sikerült egy jól prosperáló weboldalt szerkesztenie.

Így nem volt kérdés , hogy a már régóta esedékes frissítést is Rá bízom. Biztos vagyok benne, hogy pár év múlva ismét a megrendelője leszek.”

Üdvözlettel: Inkei Attila

 

Inkei Attila
Eskuvoi-fotografus.hu

Dupla garancia

2 év (!) teljes körű garancia a weblapra!
+
Sikerdíjas garancia a Google Ads hirdetési kampányra!

Garantáljuk a Google első helyezést!

Összetett feladat elérni, mert többek között össze kell hangolni a weblap szövegezését, és a Google hirdetés szövegezését is a kiválasztott kulcsszavakkal. És nem elég csak a kattintási összeget növelni, többek között megfelelő minőségi mutatójú kulcsszavak is szükségesek.

Visszafizetjük a Google Ads kampány elkészítésének teljes összegét ha mégsem érjük el a Google első pozícióját. A jó hír, hogy ilyenre még nem volt példa 🙂

Nagyszerűen működő rendszert dolgoztunk ki. Épp ezért bátran garanciát vállalunk a munkáinkra. De csak akkor fog jól működni a vevőszerzés, ha az Ön terméke, szolgáltatása is vonzó az érdeklődők számára. Ha úgy gondolja, hogy ezzel nincs probléma, akkor keressen meg, és társítsuk termékét a mi vevőszerző rendszerünkkel, hogy egy igazán sikeres kombinációt hozzunk létre!

Mi megoldjuk az ügyfélszerzést, így Ön foglalkozhat a lényeggel: az ügyfeleivel és a munkájával.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Telefon:
0620 350 9601

 

Online ajánlatkérés:

Árak

Weblap készítés

Ha egy modern, szép, keresőoptimalizált weboldalt szeretne, hirdetési kampány és tartalomgyártás nélkül.

Google Ads hirdetési kampány

Ha új vagy már meglévő weblapjával azonnal a Google első helyére szeretne kerülni Google Ads hirdetési kampánnyal.

15 000 Ft a hirdetési kampány felépítése

Folyamatos tartalmak + Linképítés

Ha hosszútávon is tartósan jó pozíciót szeretne elérni a Google keresőben tartalomgyártással és linképítéssel.

ár a pontos egyeztetés után

És végül a nagyágyú!

Egy valóban lenyűgöző ár/érték arányú, igazi vevőszerző csomag (limitált darabszámban, ebből csak 5-öt készítünk): Mindhárom eddig felsorolt tétel együtt, 10% kedvezménnyel és rengeteg, úgy értem RENGETEG extrával!

Messze az eddigi legjobb ajánlatunk. Ebbe a csomagba mindent beleraktunk amit tudtunk, elképesztően kedvező ajánlat kivételes áron.

Összetett feladat, ezért limitált számban készítjük, egyelőre 5 ilyen csomagot vállalunk, tehát érdemes gyorsan lecsapni a lehetőségre!

A vevőszerző csomag tartalma

 

  1. Weblap készítés
  2. Google Ads hirdetési kampány készítés
  3. Folyamatos tartalomgyártás
  4. Linképítés

A csomaghoz tartozó extrák

Az alábbiak bármelyike tetszés szerint kérhető  ingyenesen, de ha nincs rá igény, bármelyik ki is hagyható. Ha pedig egyedi funkciókra, ötletekre van szüksége, mondja el nekünk és találunk megoldást!

A weboldalhoz:

• Keresőoptimalizálás

• 1000 Mb-os tárhely 1 évre, és egy .hu-végződésű domain név 2 évre, teljes ügyintézéssel

• SSL tanúsítvány (HTTPS) beállítása a biztonság és megbízhatóság miatt

• 2 év teljes körű garancia

• Magyar nyelvű, egyszerű kezelőfelület

• Oldaltérkép

• Prémium dizájn és funkciók

• A világ egyik legnépszerűbb prémium sablon csomagját és weblap építőjét (DIVI) is beépítjük, amelyet ezután szabadon használhat, kezelése nagyon egyszerű. (Értéke kb. 27 000 Ft)

• Minden böngészővel, mobiltelefonnal és képernyőmérettel teljes kompatibilitás, reszponzív felépítés

• Teljesen testreszabás: Az oldal elemei, design, színek, stb. teljesen egyedire szabhatóak

• Kapcsolatfelvevő űrlap: ha szeretné, úgy vehetik fel önnel a kapcsolatot hogy email címe rejtve marad mások számára

• Extra látványos, videós háttér

• Másolásvédelem, hogy weblapja szöveges és képi anyagait ne lehessen letölteni illetékteleneknek a weboldalról

• Fixen elhelyezett „Hívjon most” gomb megjelenítése mobiltelefonokon. Segítségével telefonszáma folyamatosan szem előtt lesz az érdeklődőknek. >Minta<

• Továbbfejlesztett, látványosabb, testreszabható közösségi média megosztó gombok és értesítők. >Minta<

• Pop-Up, felugró ablak modul beépítése. Akciók, különleges ajánlatok kiemelésére, és a konverzió jelentős növelésére. >Minta (prémium bővítményekkel)<

• Valós idejű, látványos, részletes időjárás kijelzés. >Minta<

• Fixen elhelyezett, oldalsó, beúszó elemek, amelyek mindig előtérben vannak (alkalmas például telefonszám megjelenítésére). Minta: itt vagy itt

• Animált körszámláló >Minta<

• Animált számláló >Minta<

• Animált diagram >Minta<

• Visszaszámláló (pl: akciókhoz) >Minta<

garancia weboldal

Egyebek:

• Egyedi, céges e-mail cím létrehozása (pl: info@cégem.hu)

• Google Analytics statisztika szolgáltatás bekötése (segítségével nyomon követheti weblapja teljesítményét, és megismerheti látogatói viselkedését, érdeklődését). Részletes napi, heti és havi látogatás statisztika készítésre

• Google Search console összekötése a weblappal (statisztika és hibajelentés szolgáltatás, amellyel mérhető a weblap teljesítménye, és értesít a honlappal kapcsolatos esetleges hibákról):

• Logó készítés prémium minőségű sablonokból

• Most minden új Google Adwords fiók mellé 15.000 Ft értékű hirdetési kupon is jár!

Ezt a komplett vevőszerző rendszert az ön szolgálatába tudjuk állítani, már 94 000 Ft-tól + tartalmak és linképítés gyakoriságtól függően!

Továbbá 10% kedvezmény a teljes árból!

Ennyi ügyfelet tudunk még vállalni

Ne hagyja ki!

Rólam

2012 óta foglalkozom weblapok készítésével, tartalomgyártással és online marketinggel, azon belül is főleg Google Ads (régebben Adwords) hirdetési kampányok készítésével és felügyeletével, amelyek célja a minél hatékonyabb és könnyebb vevőszerzés.

Ügyfeleimmel igyekszem mindig jó kapcsolatot kialakítani, maximalista vagyok így a lehető legjobb munkára törekszem.
Fő célom minden esetben az ügyfél elégedettsége, sikere és a hosszú távú jó kapcsolat kialakítás és fenntartása.

Én fogom Önnel tartani a kapcsolatot, illetve a munkák nagy részét is én végzem majd.
Remélem ajánlatunk elnyeri tetszését, és hamarosan elkezdhetjük a közös munkát.

Dobi István

weblapkészítő

Rólunk mondták

 

“Kedvező áron kaptam egy modern, jól működő weboldalt, és egy felépített Google Adwords kampányt amelyet karban is tart István. A hirdetési kampánnyal hamar a Google első helyére kerültem és már az első napon sok megrendelőt hozott és szinte azonnal visszahozta a weblap és a kampány árát is”

Somogyi Péter

Gazkeszulekjavitas-csotoreselharitas.hu

 

“A honlapom elkészítésénél számomra a legfontosabb szempont a korszerű, letisztult design és a 4 nyelvű megjelenés volt. Fontosnak tartom, hogy a honlap minden eszköz kijelzőjéhez igazodva – legyen az tablet, számítógép vagy mobiltelefon – megfelelően jelenjen meg, és minőséget sugalljon.
Istvánékkal folyamatosan kapcsolatban voltunk, minden egyes (laikus) kérdésemre türelemmel válaszoltak, egy-egy változtatási kérésemre gyorsan reagáltak.
Nem állítom, hogy az elején nem volt bennem bizonytalanság, hogy személyes találkozó nélkül (az interneten bukkantam rá az oldalukra) kivitelezhető-e egy új honlap elkészítése, de Istvánékkal az első lépésektől a honlap “átadásáig” kiválóan működött az e-mail-es kapcsolattartás, így aztán bátran merem ajánlani őket mindenkinek!”

Ávár Alíz

German-online.eu

 

“…egy ismerős weboldaláról jutottam el a Minőségi Weblap Készítőkhöz, megtetszett a stílus, színharmónia és az oldal átláthatósága. Miután felvettem velük a kapcsolatot rövid időn belül elindult a közös munka.

Ismeretlenül is nagy türelemmel fogadták és javították az általam kért változtatásokat. Pontos, gyors munkának köszönhetően az alap elképzelés pár hét alatt elkészült ezután az apró változtatásokat szinte másnapra elvégezték.

A véglegesített és átadott weboldal után is készséggel álltak a segítségemre. Szívből tudom ajánlani őket.”

M. Gajdács Beáta

Dekoralas.mmd.hu

florian-honlap

Köszönet a sok-sok segítségért és türelemért, igazán jó volt együtt dolgozni! Ajánlom mindenkinek, aki egy szép, modern, felhasználó- és keresőbarát oldalt szeretne magának vagy cégének készíttetni!

Flórián Vendégház Villánykövesd

Villanyvagyok.hu

 

“Az interneten akadtam oldalukra. Honlapjuk tetszetős volt, modern, elegáns. Megfogott, gondoltam nekem is pont erre van szükségem, ahol láthatja az ügyfél, hogy igényes, precíz vállalkozással áll szemben. Van a honlapnak kisugárzása, megfogja az ügyfelet. Innen már csak egy lépés, hogy kapcsolat létrejöjjön, ügyfél legyen az érdeklődőből. Az első levélváltásnál tisztáztuk az igényeket és az árakat. Közös munkánk során napról napra együtt csiszoltuk javítgattuk változtattuk a honlapot, amit nagy türelemmel gondosan és precízen végeztek. Hamar megtaláltuk a közös nevezőt mert munkánkban mind a ketten a tökéletességre törekszünk. Látszik, a hozzáértés, a profizmus és érezhető a nyugalom. Őszintén ajánlom azoknak, akiknek egy modern, minden elképzelést megvalósító, szinte tökéletes honlap elkészítése a cél.”

Daucsó István

Redonyexpressz.hu (daucso.hu)

 

“Nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal. Keresőoptimalizálással, s látványtervvel is hozzájárultak a cégem sikeréhez. Pontosak,precízek, segítőkészek.”

Marton Gergely

Lapostetokszigetelese.hu

 

Kellett egy új honlap.  Több ajánlat közül Őket választottuk. Jó választás volt, ez kiderült a közös munka során. Gyorsak, segítőkészek, kreatívak, megbízhatóak és megfizethetőek. Jó szívvel ajánlom Őket!”

Fias Berta

Luispirit.hu

Pin It on Pinterest

Call Now Button