A legfontosabb kifejezések amelyeket ismernie kell minden honlaptulajdonosnak!

4. rész

 

Új cikksorozatunkban igyekszünk közérthetően elmagyarázni olvasóinknak a weblap készítés területén leggyakrabban előforduló kifejezéseket, melyeknek pontos jelentése nem biztos, hogy mindenkinek egyértelműek még. Reményeink szerint ezzel segítséget nyújthatunk néhány kedves olvasónknak abban, hogy tisztában legyen a fontosabb kifejezésekkel amikor weboldalt szeretne készíttetni.

 

Plugin (bővítmény)

A bővítmények a WordPress lehetőségeit bővítik ki új funkciókkal. Segítségükkel kiegészíthetjük honlapunkat többek között webáruház modullal, különböző galériákkal, közösségi média integrációs modulokkal, keresőoptimalizálást segítő kiegészítőkkel, és különféle design elemekkel.

A weblap sablonokhoz hasonlóan a bővítmények között is találhatunk ingyeneseket és fizetőseket is. A fizetős bővítmények több funkcióval rendelkeznek, egyszerűbb a kezelésük, integrálásuk, és fejlesztői támogatást is kapunk hozzájuk.

Ide kattintva több ezer prémium minőségű plugint talál: https://codecanyon.net/category/wordpress?ref=turbobo1

Jelenleg közel 46.000 ingyenes bővítményt találhatunk a hivatalos WordPress Plugin Directory-ban. Ide kattintva böngészhet közöttük: https://wordpress.org/plugins/

 

Woocommerce

A Woocommerce a WordPressbe integrálható bővítmény, melynek segítségével létrehozhatjuk saját webáruházunkat. A legelterjedtebb ecommerce plugin, melynek segítségével könnyen és átláthatóan kezelhetjük webáruházunkat. Szinte minden WordPress sablonnal együttműködik a bővítmény, de érdemes direkt Woocommerce-kompatibilisat választani, ezek ugyanis jóval sokoldalúbban kihasználják a bővítmény lehetőségeit.

Ide kattintva több mint 700 hasznos prémium kiegészítőt talál a Woocommerce-hez.
https://codecanyon.net/tags/woocommerce?category=wordpress&referrer=search&utf8=%E2%9C%93&view=list&ref=turbobo1

Ide kattintva pedig több száz ingyenes kiegészítőt talál hozzá. https://wordpress.org/plugins/search.php?q=woocommerce

Ha segítségre van szüksége, vagy kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba:

Facebook oldalunkon még több cikket, illetve hasznos bejegyzést és letölthető tartalmat talál:

Pin It on Pinterest

Call Now Button