Marketing ügynökség - Prémium Divi wordpress sablon a MarkHendriksen.com-tól

Ez a prémium Divi sablon csomag marketingesek és az ügynökségek számára készült elsősorban, és 14 egyedi oldal sablonját tartalmazza. Megvásárolható a MarkHendriksen.com-tól 67 dollárért.

A sablon csomag tartalma:

14 egyedi oldal sablon (pl: bemutatkozás, kapcsolat, blog, szolgáltatások, stb.)
Beépített felugró kapcsolatfelvételi űrlap
Egyedi, rögzített fejléc
Animált effektusok görgetéskor
Egyedi, több részben lenyitható mobilmenü
Teljes dokumentáció

A sablon csomag ára:

Ez a sablon csomag jelenleg 67 dollárba kerül, és nincs éves megújítási díja. Az ár tartalmazza a teljes élettartamra vonatkozó frissítéseket is.

Az eggyel drágább változata pedig 97 dollár, ez tartalmazza a fentieken kívül a korlátlan licencet is, amely lehetővé teszi a használatot több weboldalon is.

Ez a gyerek sablon (child theme) csak a Divi sablon telepítése után használható. A gyerek sablon működéséhez aktív Elegant Themes tagságra van szükség, amely nem szerepel a gyerek sablon beszerzési árában.

Közlemény* - A fenti linkek némelyike partner link, amelyek az Elegant Themes illetve más sablon készítők oldalára mutatnak. Ez neked semmivel sem fog többe kerülni, viszont nekünk segítesz, ha ezeket használod vásárlásnál. Ezenfelül így tudunk számodra esetenként exkluzív, igazán kedvezményes árakat is elérni. Köszönjük, hogy támogatsz minket ezzel és segíted az oldal fennmaradását és a Divi közösség bővülését!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Marketing ügynökség – Prémium Divi wordpress sablon” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ha esetleg elakadnál, vagy inkább szakemberrel szeretnéd elkészíttetni a honlapod, vagy egy részét, kattints az alábbi gombra!

Pin It on Pinterest

Share This