INGYENES Divi wordpress sablon – Autós szolgáltatásokhoz

Kedvencek közé
Kedvencek közé

Komplett Divi Wordpress sablon csomag autómosó vállalkozások vagy egyéb autós szolgáltatások számára.

Ezzel a csomaggal létrehozhatsz egy komplett weboldalt autómosód vagy más, járművekkel foglalkozó vállalkozásod számára. A sablon 7 egyedi, profi dizájnerek által elkészített aloldal sablont kínál:

  • Főoldal
  • Landing page
  • Rólunk
  • Szolgáltatásaink
  • Blog
  • Kapcsolat
  • valamint egy szolgáltatást leíró oldalt

Mindez 100%-osan ingyenesen felhasználható a képekkel együtt is, saját weboldalad elkészítésére vagy akár ügyfeleidnek is készíthetsz weboldalakat vele.

** Ezt a sablont közvetlenül a Divi szerkesztőfelületén kell kiválasztani, betöltődik és már használható is. **

Az Elegant Themes összes sabloncsomagja olyan képeket tartalmaz, amelyek 100% -ban szabadon használhatók személyes vagy kereskedelmi célokra. Az összes stock fotót a Divi sablon csomagokból megtekintheted oldalunkon az "Ingyenes stock fotók" menüpont alatt.

A sablon használatához el kell készítened a saját oldalaid és a menüszerkezetet a WordPress programmal, majd az elkészített oldalaidba betölteni a kész oldal sablonokat/elrendezéseket a Divi Builder segítségével.

Közlemény* - A fenti linkek némelyike partner link, amelyek az Elegant Themes illetve más sablon készítők oldalára mutatnak. Ez neked semmivel sem fog többe kerülni, viszont nekünk segítesz, ha ezeket használod vásárlásnál. Ezenfelül így tudunk számodra esetenként exkluzív, igazán kedvezményes árakat is elérni. Köszönjük, hogy támogatsz minket ezzel és segíted az oldal fennmaradását és a Divi közösség bővülését!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„INGYENES Divi wordpress sablon – Autós szolgáltatásokhoz” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ha esetleg elakadnál, vagy inkább szakemberrel szeretnéd elkészíttetni a honlapod, vagy egy részét, kattints az alábbi gombra!

Pin It on Pinterest

Share This