Divi sablon vásárlás – magyar nyelvű leírás

Első lépésként keresd fel az Elegant Themes oldalát – ide kattintva 20% kedvezményt is kapsz, ha vásárolsz -, majd válassz a 2 csomag közül. Az egyik jelenleg 70 dollárba kerül akciósan, a másik 199 dollárba. A különbség annyi, hogy a 70 dollárosat évente meg kell újítani, a 199 dolláros viszont örökre a tiéd marad. Mindkét csomagra érvényes, hogy bármennyi weboldaladon használhatod, valamint folyamatos frissítéseket és támogatást is kapsz a Divi sablon megvásárlása mellé. Ezen kívül megkapod az Elegant Themes fizetős bővítményeit (pluginek) is, amelyek egyébként önmagukban is igen értékesek, sőt az Extra nevű sablont is megkapod, amelyet kifejezetten blogok és magazin oldalak létrehozására terveztek.

Elegant Themes csomagok

Ha megvan a választásod, kattints alatta a „Sign up today” gombra és rendeld meg, mint bármilyen más terméket szokás. Meg kell adnod egy felhasználónevet (Username), keresztnevet és vezetéknevet (First name, Last name), email-címed (Email Address), országot (Country of Residence), jelszót (Password), jelszavad megerősíteni (Confirm Password), kiválasztani a fizetési módot (Bankkártya vagy Paypal), elfogadni a vásárlási feltételeket, majd rákattintani a „Complete registration” gombra, ezzel véglegesítve a regisztrációt és tovább léphetsz a Divi sablon vásárlás utolsó részéhez.
*A „Vat number” résznél opcionálisan megadható a közösségi adószám is vállalkozások esetében.

A rendelési oldal

A gombra kattintás után felugrik egy ablak, ahol a választott fizetési módtól függően elintézhetjük a fizetést gyorsan és egyszerűen.

A fizetési ablak

 

Ne feledd, ha a mi linkünkre kattintva vásárolod meg a Divit, 20%-os kedvezményt kapsz! 30 napos visszafizetési garancia is van, szóval nem kockáztatsz semmit ha mégsem nyerné el tetszésed.

Pin It on Pinterest

Share This