Ebben a cikkünkben szeretnénk bemutatni a 10 legjobb ingyenes WordPress sablont. A lista szubjektív, megtalálhatóak rajta régebbi és új sablonok is, reméljük Önnek is tudunk segíteni a választásban.

1. Serene

serene

Serene

Az első sablon a listánkon a „Serene” az Elegantthemes-től. Egyoszlopos elrendezésű, teljesen reszponzív sablon, melynél különböző színeket adhatunk a bejegyzéseinknek, ezáltal is jól megkülönböztethetővé téve őket egymástól. Emellett 6 különböző poszt formátum közül is választhatunk.

A bejegyzések könnyen olvashatóak, köszönhetően a nagy és látványos betűtípusnak (amely természetesen megváltoztatható amennyiben mégsem tetszene), valamint a nagy sortávoknak, amelyek kímélik a szemet, szellőssé teszik a szöveget. Tökéletes sablon lehet azoknak akik gyakran és sok tartalmat szeretnek megosztani.

Itt találja!

2. SKT Full Width

teljesszelessegu

SKT Full Width

Ha nagy, látványos képekkel szeretné kitölteni a böngészőt, akkor ez a sablon remek választás lehet! Az egyetlen dolog amivel vigyázni kell, az a képek mérete és minősége, figyelni kell rá, hogy olyan képeket válasszunk, amelyek nagy felbontásúak, így a nagyobb képernyőkön is szépen mutatnak.

Itt találja!

3. Amadeus

amadeus

Amadeus

Az Amadeus nevű sablon értéke az egyszerűségében és tiszta, átlátható elrendezésében rejlik. Extrái között találhatóak a teljesen reszponzív design, és a parallax effektet használó fejléckép. Emellett használhatjuk a Google betűtípusokat, közösségi média gombokat, egyedi widgeteket, és teljese szabadságot kapunk a színválasztásnál szinte minden elemre.

Itt találja!

4. Eighties

weblapkeszites

Eighties

Az Eighties egy szép, egyoszlopos elrendezésű sablon, amely kattintásig rejtett menüvel rendelkezik, az aloldalakon pedig látványos effekteket használ. Az aloldalakra feltölthetünk egyedi fejlécképeket, vagy használhatjuk az oldalak/posztok kiemelt képeit is. Az Eighties-t könnyen kombinálhatjuk a JetPack és bbPress pluginekkel is.

Itt találja!

5. Zerif Lite

web3

Zerif Lite

Univerzális sablon, Jó választás lehet vállalkozásoknak, ügynökségeknek, személyes weblapokhoz, portfólió bemutatására, és a lista még folytatódhatna. Modern kinézete mellett előnye még a parallax effektek használata, a mobil és SEO-barát felépítés.

Ráadásként pedig Woocommerce kompatibilis, ami még tovább bővíti a sablon felhasználásának lehetőségeit. Ha pedig még több funkcióját ki szeretnénk használni , befizethetünk a sablon Pro verziójára is.

Itt találja!

6. ARCHITEKT

architekt

ARCHITEKT

Az Architekt egy reszponzív felépítésű minimalista sablon. A minimalista megközelítés és az elrendezés lehetővé teszi a tartalom (különösen a fényképek) kiemelését. Mindezek miatt ez egy különösen jól megtervezett és mutatós sablon.

Itt találja!

7. Shuttershot

shuttershot

Shuttershot

Ez a sablon kiváló választás lehet például fotográfusoknak és más vizualitást előtérbe helyező szakmák képviselőinek. Az elrendezésnek köszönhetően kiválóan fókuszba helyezhetőek a legszebb munkáink.

A vizuális tartalmak önmagukért beszélnek ennél a sablonnál. Viszont ha Ön inkább a szöveget helyezné előtérbe honlapján a képekkel szemben, akkor nem biztos, hogy ez a sablon a legjobb választás.

Itt találja!

8. Hemingway

weblap9

Hemingway

Klasszikus blog sablon, könnyen olvasható, nagy betűtípussal. Ha Ön az állandóságra szavaz, és nem szeretne évente sablont váltani, akkor ez a sablon jó választás lehet, mert klasszikus elrendezésével még sokáig megállja majd a helyét, az épp aktuális webdesign trendektől függetlenül. Szimpla és elegáns, kétoszlopos elrendezésű sablon klasszikus tipográfiával. Reszponzív kialakításának köszönhetően megfelelően működik asztali számítógépeken és mobileszközökön is.

Itt találja!

9. Optimizer

web03

Optimizer

Az Optimizer egy univerzális sablon, amely lehetővé teszi minden elem testreszabást anélkül, hogy értenie kellene a kódoláshoz. Két elrendezés közül választhatunk (teljes szélességű, vagy dobozos), emellett egyszerű a logó feltöltés, 600+ betűtípus közül válogathatunk, egyedi CSS megadására is lehetőség nyílik, és sok-sok színvariációs lehetőség áll rendelkezésünkre.

Fontos még megemlítenünk az Optimizerrel kapcsolatban, hogy teljesen mobilbarát felépítésű, SEO barát, illetve könnyen kombinálható az alábbi kiegészítőkkel: Contact Form 7, bbPress, MailChimp, és a WooCommerce webáruház plugin.

A sablon felhasználásában szinte határtalan lehetőségek vannak, legyen szó személyes blogolásról, portfólió bemutatásáról vagy egyéb lehetőségekről.

Itt találja!

10. Radcliffe

egyszeruweblap

Radcliffe

Végül pedig egy remek sablon bloggereknek. Nagy, teljes szélességű főcímei figyelemfelkeltőek, és jól elkülönülnek egymástól. Ügyes elrendezésével és remek tipográfiával szellős, átlátható hatást kelt az olvasóban. Öröm olvasni egy ilyen blogot.

Itt találja!

 

Készíttesse el velünk weboldalát, és válassza akár a fenti sablonok bármelyikét. Ha pedig prémium sablonjaink közül választ, akkor még szebb látványt és prémium funkciókat is biztosíthat honlapjának.

Call Now Button