Frissítve (2020)

 

Ebben a cikkben szeretném bemutatni a 10 legjobb ingyenes WordPress sablont. A lista szubjektív, megtalálhatóak rajta régebbi és új sablonok is, remélem Önnek is tudok segíteni a választásban. Következzenek tehát a legjobb ingyenes WordPress sablonok!

 

Listán kívül: DIVI – a személyes kedvencem

divi wordpress sablon

A Divi az egyik – ha nem A – legnépszerűbb és legjobb WordPress sablon a világon. Az Elegant Themes munkája, amely az egyik vezető WordPress sablon készítő cég.

A Divi beépített “fogd és húzd” típusú weboldal építővel rendelkezik, amelyet öröm használni, és magyar nyelven is tud 🙂 Annyira fejlett, hogy manapság szerintem nincs már olyan design, elrendezés, elképzelés amit ne lehetne elkészíteni vele. Kezdésnek például 160 előre elkészített teljes és több ezer 1 oldalas weboldal elrendezés közül választhat, ha pedig ezek nem felelnének meg, bátran át lehet szabni bármelyiket ízlés szerint. Ebben segítségünkre lesz megannyi testreszabási lehetőség és a modulok garmadája.

Külön cégek jöttek létre amik csak a Divit támogatják és különféle ingyenes és fizetős elrendezéseket, modulokat, bővítményeket készítenek hozzá, tovább bővítve az amúgyis szinte végtelen lehetőségeket.

A Divi lehetővé teszi az elkészített elrendezések elmentését a Divi könyvtárba, így később újra felhasználhatja őket, ha szükséges.

Magam is több, mint 6 éve elégedetten használom a Divit a saját és ügyfeleim weboldalainak felépítéséhez, és tökéletesen elégedett vagyok vele. Ajánlom nyugodt szívvel bárkinek, aki egy könnyen kezelhető, megbízható sablont (és egyben egy teljes weboldal készítő rendszert!) szeretne leendő honlapja elkészítéséhez.

 

Az alábbi gombra kattintva most 20%-os kedvezményt is tudok Önnek biztosítani a Divi árából!

Ingyenes WordPress sablonok:

1. Neve

neve ingyenes wordpress sablon

A Neve egy letisztult és könnyen használható ingyenes WordPress sablon. Jó választás lehet céges és kreatív honlapokhoz egyaránt. A Neve tökéletesen felhasználható blogokhoz, startup vállalkozásokhoz, kisvállalkozásokhoz, ügynökségekhez, webshopokhoz, valamint személyes portfólió oldalakhoz és szinte minden más típusú projekthez is. Ez teszi tökéletesen alkalmassá arra, hogy elindítsam vele a top 10  ingyenes WordPress sablon listámat.

A sablon úgynevezett “one-page” vagyis egyoldalas elrendezésével és attraktív kinézetével modern és megkapó hatást kölcsönöz bármely weboldalnak. A Neve teljesen kompatibilis a nagyobb page builderekkel (weboldal építőkkel), mint például az Elementor, a Brizy, vagy a Beaver Builder, ezáltal pedig igen nagy szabadságot kapunk leendő weboldalunk kinézetét és felépítését illetően.

Ez a teljesen AMP-re optimalizált WordPress sablon weboldalát minden eszközön megfelelően jeleníti meg a teljes reszponzivitásnak köszönhetően.

Itt találja!

 

2. SKT Full Width

teljesszelessegu

SKT Full Width

Ha nagy, látványos képekkel szeretné kitölteni a böngészőt, akkor ez a sablon remek választás lehet! Az egyetlen dolog amivel vigyázni kell, az a képek mérete és minősége, figyelni kell rá, hogy olyan képeket válasszunk, amelyek nagy felbontásúak, így a nagyobb képernyőkön is szépen mutatnak.

Itt találja!

3. Airi

airi ingyenes wordpress sablon

Az Airi egy igazán rugalmas WordPress sablon, sok lőre elkészített demóval (amelyek közül három ingyenes), amelyek mindegyike úgy lett kialakítva, hogy más és más hangulatot kölcsönözzön honlapjának. Különböző előre elkészített designokkal rendelkezik startupokra, vagy épp egészségügyi témával foglalkozó weboldalakra szabva. Az Airival készült weboldala friss, vonzó külcsínnel fog rendelkezni, ha ezt az ingyenes sablont választja weboldalhához.

Jellemzők:

 • reszponzív dizájn
 • 3 ingyenes demó (+ 7 prémium)
 • Elementor támogatás
 • WooCommerce ready
 • Google betűtípusok támogatása
 • Élő testreszabó

Itt találja!

4. Eighties

weblapkeszites

Eighties

Az Eighties egy szép, egyoszlopos elrendezésű, ingyenes WordPress sablon, amely kattintásig rejtett menüvel rendelkezik, az aloldalakon pedig látványos effekteket használ. Az aloldalakra feltölthetünk egyedi fejlécképeket, vagy használhatjuk az oldalak/posztok kiemelt képeit is. Az Eighties-t könnyen kombinálhatjuk a JetPack és bbPress pluginekkel is.

Itt találja!

5. OceanWP

Az OceanWP a tökéletes sablon lehet utazási témájú weboldalakhoz. Gyors és könnyen testreszabható, ez pedig lehetővé teszi szinte bármilyen típusú weboldal létrehozását, gyönyörű és professzionális kialakítással.

Számos lehetőség van a sablon testreszabására, például a több widget-elhelyezés lehetősége, vagy a reszponzív kialakítás. A fejlesztők imádni fogják a kibővíthető kódbázist, amellyel egyedi módon tudják a sablont testreszabni és bővíteni.

Itt találja!

6. Orfeo

ingyenes wordpress sablon orfeo

Az Orfeo egy igazán szép ingyenes WordPress sablon a kisvállalkozások számára, könnyen testreszabható designnal és rugalmasan alakítható elrendezéssel. Egyoldalas (one-page) felépítéssel, modern kezelőfelülettel, és színes-feltűnő “tartalomdobozokkal” rendelkezik. Alapvetően bármilyen vállalkozáshoz illik: egy startuphoz, egy kisvállalkozáshoz, egy ügynökséghez és akár egy webshophoz is.

Jellemzők:

 • többcélú kialakítás
 • teljes szélességű fejléc cselekvésre ösztönző gombokkal
 • reszponzív dizájn
 • árazási táblázatok
 • WooCommerce ready
 • színopciók
 • kompatibilitás a legnépszerűbb oldalépítőkkel
 • parallax görgetés

Itt találja!

7. Astra

astra ingyenes sablon wordpresshez

 

Az Astra egy gyors és gyönyörű WordPress sablon, elegáns és stílusos kialakítással.

Alkalmas blogokhoz, vagy üzleti és személyes portfóliót bemutató weblapokhoz. Ez a teljesen testreszabható és könnyen használható sablon a SEO szempontok figyelembevételével készült.

Az Astra kompatibilis az összes népszerű oldalkészítővel, ami nagyon egyszerűvé teszi weblapjának elkészítését. Ezen kívül számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek teljes kontrollt biztosítanak a készülő weboldal testreszabásához.

Itt találja!

8. Hemingway

weblap9

Hemingway

Klasszikus blog sablon, könnyen olvasható, nagy betűtípussal. Ha Ön az állandóságra szavaz, és nem szeretne évente sablont váltani, akkor ez a sablon jó választás lehet, mert klasszikus elrendezésével még sokáig megállja majd a helyét, az épp aktuális webdesign trendektől függetlenül. Szimpla és elegáns, kétoszlopos elrendezésű sablon klasszikus tipográfiával. Reszponzív kialakításának köszönhetően megfelelően működik asztali számítógépeken és mobileszközökön is.

Itt találja!

9. Optimizer

web03

Optimizer

Az Optimizer egy univerzális sablon, amely lehetővé teszi minden elem testreszabást anélkül, hogy értenie kellene a kódoláshoz. Két elrendezés közül választhatunk (teljes szélességű, vagy dobozos), emellett egyszerű a logó feltöltés, 600+ betűtípus közül válogathatunk, egyedi CSS megadására is lehetőség nyílik, és sok-sok színvariációs lehetőség áll rendelkezésünkre.

Fontos még megemlítenünk az Optimizerrel kapcsolatban, hogy teljesen mobilbarát felépítésű, SEO barát, illetve könnyen kombinálható az alábbi kiegészítőkkel: Contact Form 7, bbPress, MailChimp, és a WooCommerce webáruház plugin.

A sablon felhasználásában szinte határtalan lehetőségek vannak, legyen szó személyes blogolásról, portfólió bemutatásáról vagy egyéb lehetőségekről.

Itt találja!

10. Radcliffe

egyszeruweblap

Radcliffe

Végül pedig egy remek sablon bloggereknek. Nagy, teljes szélességű főcímei figyelemfelkeltőek, és jól elkülönülnek egymástól. Ügyes elrendezésével és remek tipográfiával szellős, átlátható hatást kelt az olvasóban. Öröm olvasni egy ilyen blogot.

Itt találja!

 

Készíttesse el velünk weboldalát, és válassza akár a fenti sablonok bármelyikét. Ha pedig prémium sablonjaink közül választ, akkor még szebb látványt és prémium funkciókat is biztosíthat honlapjának.

Pin It on Pinterest

Call Now Button