Cikkünkben ma a legszebb prémium minőségű WordPress sablonok közül szeretnénk hármat bemutatni, amelyekkel könnyű lenyűgözni weboldalunk látogatóit. A design mindháromnál önmagáért beszél, ha ezt minőségi, keresőoptimalizált tartalommal tudjuk kiegészíteni, biztosak lehetünk honlapunk sikerében.

Ha bármilyen kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi linken: https://szepweblap.hu/ajanlatkeres/

 

1. StartIT

woedpress-sablon

Ha egy igazán modern cégbemutató weboldalt szeretne vagy esetleg egy sales oldalt, akkor tökéletes választás lehet ez a sablon. Több előre elkészített elrendezés közül választhatunk, amelyek segítségével még pontosabban termékünkre szabhatjuk honlapunkat.

Demó
Letöltés

 

2. Rosa

honlap

A Rosa nevű sablon témáját főleg éttermekre és vendéglátóipari szolgáltatások bemutatására szabták, de remekül kialakítható vele bármilyen más témában is egy weboldal. Könnyen kezelhető sablon, emellett pedig látványos parallax hátteres megoldásaival dinamikus hatás érhető el.

Demó
Letöltés

 

3. Xstore

webaruhaz1

Végül pedig egy webáruház sablont mutatunk be röviden, amely az Xstore névre hallgat. Reszponzív felépítésű Woocommerce kiegészítőhöz tervezett sablon, ezáltal nagyon könnyen felépíthetjük vele saját Woocommerce webáruházunkat! A Live Preview gombra kattintva nem kevesebb, mint 31 demó oldalt tekinthetünk meg, melyeken keresztül a készítők remekül bemutatják a sablon felhasználásának megannyi módját.

Demó
Letöltés

Pin It on Pinterest

Call Now Button