Frissítve (2020)

 

Ebben a cikkben szeretném bemutatni a 10 legjobb webáruház sablont WordPresshez. A lista szubjektív, megtalálhatóak rajta régebbi és új sablonok is, remélem Önnek is tudok segíteni a választásban. Íme a legjobb WordPress webáruház sablonok!

 

1. DIVI – a személyes kedvencem

divi wordpress sablon

A Divi az egyik – ha nem A – legnépszerűbb és legjobb WordPress sablon a világon. Az Elegant Themes munkája, amely az egyik vezető WordPress sablon készítő cég.

Egyaránt használható weboldalakhoz és webáruházakhoz is.

A Divi beépített “fogd és húzd” típusú weboldal építővel rendelkezik, amelyet öröm használni, és magyar nyelven is tud 🙂 Annyira fejlett, hogy manapság szerintem nincs már olyan design, elrendezés, elképzelés amit ne lehetne elkészíteni vele. Kezdésnek például 160 előre elkészített teljes és több ezer 1 oldalas weboldal elrendezés közül választhat, ha pedig ezek nem felelnének meg, bátran át lehet szabni bármelyiket ízlés szerint. Ebben segítségünkre lesz megannyi testreszabási lehetőség és a modulok garmadája.

Külön cégek jöttek létre amik csak a Divit támogatják és különféle ingyenes és fizetős webáruház elrendezéseket, modulokat, bővítményeket készítenek hozzá, tovább bővítve az amúgyis szinte végtelen lehetőségeket.

A Divi lehetővé teszi az elkészített elrendezések elmentését a Divi könyvtárba, így később újra felhasználhatja őket, ha szükséges.

Magam is több, mint 6 éve elégedetten használom a Divit a saját és ügyfeleim weboldalainak felépítéséhez, és tökéletesen elégedett vagyok vele. Ajánlom nyugodt szívvel bárkinek, aki egy könnyen kezelhető, megbízható sablont (és egyben egy teljes weboldal/webáruház készítő rendszert!) szeretne leendő webshopja elkészítéséhez.

 

Az alábbi gombra kattintva most 20%-os kedvezményt is tudok Önnek biztosítani a Divi árából!

 

 

2. Extra

Az Extra szintén az Elegent Themes sablonja, amely úgy lett elkészítve, hogy tökéletesen együttműködjön a WooCommerce-szel. Magazin, blog oldalakhoz lett kialakítva elsősorban, de tökéletesen megállja a helyét webshopként is.

Nézze meg élőben ide kattintva

Itt megvásárolható

3. Neve Shop (ingyenes webáruház sablon)

A Neve Shop egy kreatív és stílusos WordPress webáruház sablon. Tökéletes bármilyen témájú online áruházhoz. Ezzel a WooCommerce ready sablonnal néhány lépésben, nagyon könnyen létrehozhat egy működő webáruházat. A Neve Shop gyönyörű felülete és lenyűgöző funkciói biztosítják, hogy a felhasználó nagyszerű élményt kapjon az Ön webhelyén történő vásárláskor. Emellett AMP-re van optimalizálva, és támogatja az összes népszerű weboldal-készítőt.

Jellemzők:

  • WooCommerce ready
  • Kompatibilis az oldalkészítőkkel (Elementor, Divi, SiteOrigin stb.)
  • Rugalmas és könnyen használható
  • Gyors

Innen ingyenesen letölthető sablon 

Itt pedig megtekinthető a demója

4. Jayla

A Jayla minimalista, modern WordPress webáruház sablonok közé tartozik.

Teljesen a WooCommerce bővítményre alapozott sablon, ezért tartalmaz mindent, amire szüksége lehet egy professzionális megjelenésű webshop létrehozásához, amellyel termékeit online reklámozhatja és értékesítheti. Függetlenül attól, hogy fizikai termékeket, digitálisan letölthető termékeket, vagy szolgáltatásokat értékesít a webhelyéről, a Jayla, a WordPress és a WooCommerce triója minden szükséges funkcionalitást biztosítani tud egy igazán modern és stílusos webáruház felépítéséhez.

Itt találja

Itt élőben is megnézheti a sablon egyik demóját

5. The Gem

Szinte minden webshop tulajdonosa ismeri a megfelelő képek felhasználásának értékét a termékek reklámozásához. Az eladások ugyanolyan mértékben függenek az Ön webáruházának kialakításától, mint a termékfotózás minőségétől.

A TheGem teljes tervezési integrációt kínál a WooCommerce-szel. Számos előre beépített elrendezés van benne, és a mellékelt Visual Composer plugin alkalmazásával szinte bármilyen elrendezést létrehozhat, amely megfelel az Ön egyedi igényeinek.

A TheGem igazán látványosan tudja bemutatni a termékeket. Az ügyes átváltás hatás egy alternatív képet mutat, amikor egy látogató az egérrel a termék képe fölé mutat. Ezenkívül a termékoldalak tartalmaznak egy áttekintő részt, számlálókat a termék statisztikáinak bemutatására és egy „Hozzáadás a kívánságlistához” gombot is.

Itt töltheti le

Itt megtekintheti az egyik demót

6. Hongo

A Hongo egy több célra is felhasználható WordPress webáruház sablon, amely segít bármilyen típusú termék online értékesítésében.

Rengeteg előre elkészített shoppal és sablon stílussal rendelkezik, és szinte bármilyen típusú e-kereskedelmi projektnél működhet. A 10 shop bemutató demó egy adott termékfajtára összpontosít, például ékszerek, fehérneműk vagy bútorok, valamint akad néhány olyan általános célú design, amely többféle termék számára kiválóan alkalmas. Ugyanakkor még az adott termékcsoportokra létrehozott előre elkészített elrendezések is könnyen átalakíthatók és újból felhasználhatók más termékkategóriák eladására.

Itt töltheti le

Itt megtekintheti az egyik demót

7. Shopkeeper

A Shopkeeper egy gyönyörű több célra felhasználható webáruház sablon, lenyűgöző egyszerűségében és merész dizájnjában. A kezdőlap egy teljes képernyős, „in-your-face” slidert tartalmaz, a sablonhoz mellékelt Slider Revolution bővítmény jóvoltából, ami ezt a sablont tökéletes választássá teszi ha a cél a látogatókra tett letaglózó első benyomás elérése.

Ha a teljes oldali slider túl erős az Ön ízlésének, akkor könnyen megváltoztathatja, ugyanis a Shopkeeper 10 különféle előre elkészített elrendezéssel és egy előre elkészített “hamarosan megnyitunk” típusú oldallal érkezik. Ezenkívül tucatnyi elrendezést kínál shop oldalakhoz, termékbemutatókhoz, portfólióhoz, bloghoz és egyebekhez (még kívánságlistához is). A fejlécstílusok széles skálájával és a teljesen testreszabható tervezési lehetőségekkel senkinek sem lehet gond a kívánt megjelenés létrehozása webshopjához.

Sok más sablonhoz hasonlóan a Shopkeeper is teljes mértékben integrálva van a WooCommerce bővítménnyel, és támogatja a fordítást a WPML pluginnal is. Rendkívül könnyű kezelni, és reszponzív felépítésű természetesen, így alkalmazkodik minden képernyő méretéhez. És a webáruház tulajdonosának segítségére lesz az átfogó dokumentáció, a rendszeres frissítések és az elkötelezett ügyfélszolgálat is.

A Shopkeepert nem kell feltétlen csak egy webshopként használni, mivel kiválóan alkalmas termékkatalógus készítésére, készletek kezelésére vagy portfólió megjelenítésére is. Ez az, ami ideálissá teszi mind a bolt tulajdonosok, mind a vállalkozók számára.

Itt tölthető le

Itt tekinthető meg élőben az egyik demó

8. eLab

Az eLab egy WooCommerce sablon, amely elsősorban elektronikai termékeket árusító online üzletek létrehozására alkalmas.

Nem számít, milyen típusú elektronikai termékeket szeretne online értékesíteni, a televízióktól és okostelefonoktól az okos órákig és kamerákig, az eLab képes arra, hogy webáruházának olyan professzionális kialakítást és designt kölcsönözzön, amellyel az ügyfelek bizalmát könnyen elnyeri. Az eLab nyolc előre elkészített elektronikai webáruház elrendezése igazán igényesen néz ki, és számos különféle módot kínál a termékek megjelenítéséhez. Akár az a cél, hogy webáruházában egyszerűen felsorolja termékeit, megjelenítse a kiemelt termékeket egy nagy slideren, vagy megjelenítse a márkájára vonatkozó fontos információkat, akkor is jó lehetőségeket fog találnia az eLab kész elrendezései között.

Az eLab sabloncsomag tartalmaz egy sor sablont az egyes termékekhez is. Több termékkategóriákhoz készített oldal is tartozik a csomagba, így még részletsebben kialakíthatja a webáruháza kinézetét és elrendezését. Ezenkívül az eLab tartalmaz egy minőségi tartalom-készítő eszközt is, amely lehetővé teszi az előre elkészített sablonok testreszabását egy intuitív felületen keresztül.

A WooCommerce szem előtt tartásával épült a sablon, így sok népszerű WooCommerce kiterjesztést is adnak hozzá. Az egyik ilyen kiterjesztés a WC-vendors add on,  amely lehetővé teszi egy több felhasználós értékesítői piac létrehozását is, ahol más felhasználók regisztrálhatnak és megkezdhetik termékeik listázását az üzletben. Mivel az eLab extra sablonokat is tartalmaz az ilyen típusú üzletekhez, ha piactér típusú WordPress sablont keres, akkor az eLab tökéletes megoldás lehet. Ha érdekli egy ilyen típusú online üzlet felépítése, akkor  be is jelentkezhet a bemutató webáruház adminisztrátori felületére, és megnézheti, hogyan működnek a különböző funkciók.

Az eLab egy jól konfigurálható WordPress webshop sablon, sok hasznos e-kereskedelmi funkcióval rendelkezik amelyek hasznosak lehetnek leendő üzletéhez.

Itt töltheti le

Itt pedig megtekintheti az egyik demóját

9. Tonda

tonda webáruház sablon

A Tonda egy elegáns webáruház sablon, amely tökéletes lehet prémium termékek árusítására.

Ez a WordPress webshop sablon hat fő változatot tartalmaz, növelve annak esélyét, hogy illeszkedjen az Ön által árusítani kívánt termék vagy szolgáltatás koncepciójához. Bár a design mindegyiknél különbözik, a Tonda eleganciája mindegyiknél megegyezik, így ez a téma egyértelmű választás lehet többek között az alábi területeken árusítók számára:  kézművesség, divat, kiegészítők, ékszerek. Mivel azonban a Tonda sablon általános kialakítása és megjelenése semleges, ezért jól passzol sokféle termékcsoporthoz, számos márkához és célközönséghez.

Miután kiválasztotta az egyik Tonda bemutató sablont, gyorsan importálhatja azt a WordPress webshopjába. A népszerű WooCommerce bővítménnyel való szoros integrációnak köszönhetően a termékek felvitele nagyon egyszerű webáruházába. Feltöltheti őket manuálisan, vagy ömlesztve is importálhatja azokat a WordPress webáruházába. Ha van olyan funkció amelyet szeretne integrálni a webáruházába, akkor ez lehet az egyik legjobb választás a webáruház sablonok közül, köszönhetően a szoros integrációnak a WooCommerce bővítménnyel.

A Tonda sablon egy másik érdekessége a legördülő menü, amely megkönnyíti a látogatók számára, hogy az Ön webhelyén történő  nézelődés során bármikor megtekinthessék, hogy mely  termékeket  adták a kosárhoz eddig. Van egy praktikus azonnali termék-áttekintő mód is, amely lehetővé teszi, hogy a vásárlók jobb képet kapjanak egy termékről anélkül, hogy új oldalt kellene betölteniük. Az olyan extrák is hasznosak lehetnek, mint az interaktív áruház-kereső widget és a felugró hírlevél feliratkozási űrlap.

A Tonda extráinak listája nagyon hosszú, így ha tetszik a design, ez lehet a megfelelő sablon, amely segít elindítani a WordPress webáruházát.

Itt vásárolhatja meg

Itt tekintheti meg a demót

10. Eva

eva wordpress webáruház sablon

Egy webáruház felépítésekor kulcsfontosságú egy olyan sablon kiválasztása, amely egyidejűleg biztosítja a szükséges funkciókat, miközben nem tartalmaz semmilyen felesleges sallangot. Az Eva kitűnő egyensúlyt teremt ebben a tekintetben – ez egy olyan webáruház sablon, amely bár nagyon sok hasznos funkcióval rendelkezik, de ez nem fog a hatékonyság és használhatóság rovására mennni.

Függetlenül attól, hogy milyen típusú üzletet építene vagy mit fog eladni, könnyedén kihasználhatja az Eva fő erősségeit. Például van egy egyedi bevásárlókosár funkciója, amely zökkenőmentes felhasználói élményt nyújt, valamint gyors keresősáv is tartozik a sablonhoz, sok speciális opcióval. Készíthet egyedi termékoldalakat szövegekkel, képekkel és még sok mással – és akár minden termék “gyors nézetű” verzióját is létrehozhatja.

Számos testreszabási lehetőség is kínálkozik, hogy a lehető legpontosabban olyan webáruházat hozhasson létre amelyet Ön szeretne. Ezek közé tartozik a „fogd és húzd” oldalkészítő (a Visual Composer jóvoltából) és a Haladó beállítások panel, valamint rengeteg beépített betűtípus- és színválaszték. Ha szeretné, akár egyedi menüket és oldalsávokat is készíthet, vagy hozzáadhat egy fix, rögzített fejlécet webshopjához.

Az Eva nem korlátozza Önt egy adott típusú weboldal létrehozására, de elsősorban webáruházakra lett tervezve. Ha egy olyan rugalmasan alakítható sablont szeretne, amely segít minimalista, felhasználóközpontú webáruháza megépítésében, ez lehet a tökéletes sablon az Ön számára.

Itt vásárolhatja meg

Itt nézheti meg működés közben

 

A fenti sablonok közül is választhatja bármelyiket saját webáruháza alapjául!

Pin It on Pinterest

Call Now Button